Gebruiksaanwijzing CANON ECOPY SHARESCAN OFFICE BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON ECOPY SHARESCAN OFFICE. Wij hopen dat dit CANON ECOPY SHARESCAN OFFICE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON ECOPY SHARESCAN OFFICE te teleladen.


CANON ECOPY SHARESCAN OFFICE BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (162 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON ECOPY SHARESCAN OFFICEBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nuance eCopy ShareScan Office ® ® ® eCopy ShareScan Office integreert papieren documenten in elektronische bedrijfsprocessen. Scan papieren documenten rechtstreeks naar Microsoft Office en maak het opnieuw invoeren, verspreiden of archiveren van papier overbodig. [. . . ] Naast de functies voor beveiligd scannen naar e-mail, scannen naar PC en scannen naar bestand, kan ShareScan Office de gescande documenten atomatisch converteren naar doorzoekbare PDF's of bewerkbare Microsoft Word en Microsoft Excel bestanden en verbinding maken met uw documentmanagementsysteem. eCopy ShareScan Office kan worden uitgebreid met talloze connectors en extenders om de werkprocessen voor documenten verder te automatiseren en integreren. Van eenvoudige scans tot geavanceerde conversies, eCopy ShareScan Office levert uitzonderlijke snelheid, nauwkeurigheid, productiviteit en kostenbesparingen. nuance® eCopy® ShareScan® Office Profiteer van de uitgebreide mogelijkheden en connectiviteit met leidinggevende applicaties en documentmanagementsystemen FunCtieS en vOORDelen (vervolgd) toonaangevende integratie van e-mail en bestandssysteem Open vanaf de MFP algemene en persoonlijke adresboeken en blader door mappen, zonder naar uw bureau terug te moeten gaan of documenten te routeren. De modus "Express" automatiseert regelmatige e-maildistributies en de verzonden e-mails verschijnen in de map "Verzonden items" van de gebruiker. Verwerking offline en meldingen stellen u in staat grote batches te verzenden en later, als u weer op kantoor bent, te voltooien. Gestroomlijnde archivering met flexibele eCM-opties eCopy ShareScan Office levert complete integratie van contentmanagement, netwerkmappen, SQL-databases en nog veel meer. Maak verbinding met leidinggevende ECM's zoals SharePoint, RightFax, EMC Documentum, iManage WorkSite, OpenText DM, of OpenText eDOCS. Optimaal profiteren van uw investeringen in Microsoft ShareScan Office integreert met Active Directory®, Exchange, SharePoint3, Access®, en met verdere applicatieconnectors van andere softwareproducenten met gebruik van de ShareScan SDK. [. . . ] Uitsluitend ingesloten apparatuur 4 Systeemvereisten voor eCopy connectors en extenders verschillen voor iedere connector en extender. Canon inc. canon. com Canon nederland n. v. Bovenkerkerweg 59-61 1185 XB Amstelveen Tel: 020-7149630 www. canon. nl © 1995­2010 Nuance Communications, Inc. Canon europe canon-europe. com Dutch Edition 0152W926 © Canon Europa N. V. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON ECOPY SHARESCAN OFFICE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON ECOPY SHARESCAN OFFICE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag