Gebruiksaanwijzing CANON DR-M160II BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON DR-M160II. Wij hopen dat dit CANON DR-M160II handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON DR-M160II te teleladen.


CANON DR-M160II BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (459 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON DR-M160II BROCHURE (415 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON DR-M160IIBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Productieve scanner voor hoge volumes DR-M160II Compacte afdelingsscanner you can Krachtige, productieve en betrouwbare scanner. De compacte DR-M160II levert de hoogste snelheid in zijn klasse en verhoogt keer op keer de productiviteit. [. . . ] De functie Full Auto Mode levert een vereenvoudigde bediening met o. a. de 'one-touch' scanfunctie, waarmee scantaken snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Om de flexibiliteit verder te verhogen kunnen scans met CaptureOnTouch in meerdere indelingen worden uitgevoerd, waaronder PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP en PowerPoint. CaptureOnTouch kan scans ook rechtstreeks naar applicaties voor gegevensbeheer zoals SharePoint verzenden, voor naadloze en efficiënte werkprocessen (voor Windows en Mac). CapturePerfect is perfect voor bedrijfskritische scans en om de krachtige productiemogelijkheden van de DR-M160II volop voor u te laten werken. Naast de uitgebreide weergavemogelijkheden krijgt u de beschikking over flexibele 'scan naar' opties, zoals scan naar map en e-mail of SharePoint (alleen voor Windows). Nuance eCopy PDF Pro Office is een krachtige en gebruiksvriendelijke pc-applicatie voor het maken, bewerken en converteren van PDF om de samenwerking onherkenbaar te verbeteren (alleen voor Windows). Breid uw scanner uit met de optionele Flatbed Scanner Unit 101 voor documenten tot A4, of Flatbed Scanner Unit 201 voor A3, zodat u ook ingebonden en kwetsbare documenten moeiteloos kunt scannen. De flatbedscanners worden aangesloten via USB en werken naadloos samen met de DR-M160II, zodat u in één handeling vanuit twee scanbronnen kunt scannen en op iedere scan dezelfde functies voor beeldverbetering kunt toepassen. Kofax VRS 5. 1 (met AIPE): Kofax VRS helpt u altijd de beste beeldkwaliteit te leveren. Scannen wordt eenvoudiger dankzij de automatische beeld- en documentverwerking. [. . . ] Brabantlaan 2 5216 TV 's-Hertogenbosch Telefoon: (073) 6 815 815 Fax: (073) 6 120 685 canon. nl Canon Belgium NV/SA Berkenlaan 3 1831 Diegem Telefoon: 02-722 04 11 Fax: 02-721 32 74 canon. be [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON DR-M160II

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON DR-M160II zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag