Gebruiksaanwijzing CANON DR-2010M BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON DR-2010M. Wij hopen dat dit CANON DR-2010M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON DR-2010M te teleladen.


CANON DR-2010M BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (626 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANON DR-2010M BROCHURE (1241 ko)
   CANON DR-2010M BROCHURE (1250 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON DR-2010MBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Verhoog de productiviteit tot 20 ppm, of 40 ipm bij dubbelzijdige documenten met de DR-2010C. Deze is uitgerust met het nieuwste ultrasone detectiesysteem voor dubbele invoer en scant met een snelheid van 25 ppm, of 50 ipm bij dubbelzijdige documenten. [. . . ] CaptureOnTouch: verhoogt de productiviteit van gebruikers met gemakkelijke en effectieve scanfuncties. Er zijn twee eenvoudige scanmethoden beschikbaar: · Scan first: de gebruiker scant eerst het document en selecteert dan de bestandsindeling en -bestemming. · Select Scan Job: methode waarmee snel en eenvoudig regelmatig terugkerende scantaken vooraf worden geconfigureerd. Capture perfect: Canon's veelzijdige scansoftware biedt een gebruikersvriendelijke interface en flexibele opties voor het opslaan van bestanden, zoals doorzoekbare en encrypted PDF, Scannen naar e-mail, Scannen naar presentatie en vele andere nuttige functies. Adobe Acrobat Standard: deze toonaangevende applicatie voor het maken van PDF-bestanden bevat een reeks krachtige functies voor het delen en beveiligen van documenten, toevoegen van aantekeningen en commentaar, en nog veel meer. Scansoft paperport SE: deze applicatie voor het beheren van bestanden staat bekend om zijn overzichtelijke en gebruiksvriendelijke grafische gebruikersinterface, en maakt het gemakkelijk om digitale documenten op te slaan, te beheren en terug te vinden. Nuance Omnipage SE: deze applicatie zet papieren documenten, door middel van OCR, om naar bewerkbare digitale bestanden. Bizcard Reader SE: hiermee kunt u visitekaartjes scannen en belangrijke contactinformatie omzetten naar een doorzoekbare database. KOfAX virtual ReScan beeldkwaliteit. Om er extra zeker van te zijn dat de beeldkwaliteit altijd optimaal is, gebruikt u met de DR-2510C de toonaangevende beeldverwerkingssoftware; KOFAX Virtual ReScan (VRS). Deze vermindert de tijd die nodig is voor het handmatig voorbereiden van documenten en verbetert de kwaliteit van de scans. [. . . ] Deze folder en de technische gegevens van dit product zijn samengesteld voor de introductiedatum van het product. De technische gegevens kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON DR-2010M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON DR-2010M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag