Gebruiksaanwijzing CANON BUBBLE JET I475D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON BUBBLE JET I475D. Wij hopen dat dit CANON BUBBLE JET I475D handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON BUBBLE JET I475D te teleladen.


CANON BUBBLE JET I475D : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1499 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON BUBBLE JET I475D

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Perfect voor het scannen van ingebonden en kwetsbare documenten. Uitmuntende prestaties voor verhoogde productiviteit. De A3-flatbedscanner van Canon biedt een hoge scansnelheid tot 3, 5 seconden per pagina. [. . . ] Sluit de scanner aan op een DR-scanner, zodat naast snelle batchscans ook documenten die niet met een automatische documentinvoer kunnen worden gescand snel digitaal kunnen worden vastgelegd. U bespaart tijd en verhoogt uw productiviteit. De uitstekende kenmerken en voordelen zijn o. a. : • High performance A3-flatbedscanner • Hoge scansnelheden • Eenvoudige aansluiting via USB op imageFORMULA-scanners • Naadloos scannen vanuit twee scanbronnen naar één bestand in één handeling Veelzijdige mediaverwerking. De scanner is geschikt voor meest uiteenlopende documenten, zoals ingebonden boeken, tijdschriften en kwetsbare documenten, en is daarmee ideaal voor overheidsinstellingen, bibliotheken, bouwbedrijven en kantoren. • Unieke functie voor het onderdrukken van omgevingslicht • Beschikking over de krachtige functies voor beeldverwerking van de DR-scanner documenten • Perfect voor het scannen van ingebonden en kwetsbare • Klein en robuust ontwerp, ideaal voor veeleisende omgevingen Breid de kracht van uw DR-scanner verder uit. Produceer zowel batchscans als flatbedscans in één naadloze handeling. Deze folder en de technische gegevens van dit product zijn samengesteld voor de introductiedatum van het product. De technische gegevens kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ] De technische gegevens kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON BUBBLE JET I475D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON BUBBLE JET I475D zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag