Gebruiksaanwijzing CANON 9000F MARK II

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANON 9000F MARK II. Wij hopen dat dit CANON 9000F MARK II handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANON 9000F MARK II te teleladen.


CANON 9000F MARK II : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (13324 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANON 9000F MARK II

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Het is mogelijk bij de wet vereist om toestemming te verkrijgen van een persoon die beschikt over copyright of andere wettelijke rechten voor het item dat wordt gescand. Als u niet zeker weet of het scannen van een bepaald item wettelijk is toegestaan, moet u uw juridisch adviseur vooraf raadplegen. Het stopcontact moet zich in de buurt van het apparaat bevinden en moet makkelijk toegankelijk zijn. [. . . ] NEDERLANDS Opmerkingen voor de instelling voor energiebesparing Om energie te besparen wordt dit product automatisch uitgeschakeld nadat dit gedurende de opgegeven periode niet is gebruikt (de functie voor automatisch uitschakelen). Als u het netsnoer loskoppelt terwijl het AAN/UIT (POWER)-lampje brandt of knippert, wordt de scaneenheid niet correct verplaatst. 2 Veiligheidsvoorschriften Veiligheidsvoorschriften Lees de volgende veiligheidsvoorschriften voordat u de scanner en de bijbehorende accessoires gebruikt. Lees de Schermhandleiding voor voorzorgsmaatregelen tegen schade aan het product. WAARSCHUWING Hier wordt u gewaarschuwd dat bepaalde handelingen tot lichamelijk letsel of zelfs de dood kunnen leiden als deze niet correct worden uitgevoerd. Let altijd goed op deze waarschuwingen voor een veilig gebruik van de scanner. Als u een pacemaker gebruikt en afwijkingen constateert, ga dan niet meer in de buurt van dit product staan en neem contact op met uw huisarts. Ontgrendelingsmarkering • De documentklep wordt tijdelijk vergrendeld op een hoek van circa 50 graden. € Als u de scanner draagt of vervoert, drukt u op de knop AAN (ON) om de scanner uit te schakelen en schuift u de vergrendelingsschakelaar van de scanner naar de vergrendelingsmarkering ( ) om de scaneenheid te vergrendelen. € Sluit het netsnoer altijd eerst aan op de scanner voordat u het op het stopcontact aansluit. 5 NEDERLANDS De software installeren De software installeren • Sluit alle toepassingen voordat u de installatie start. € Er is mogelijk een internetverbinding nodig tijdens de installatie. € Er is een internetverbinding nodig tijdens de software-installatie. Klik op Annuleren (Cancel) wanneer er een bericht op de computer wordt weergegeven. [. . . ] Klik op Annuleren (Cancel) wanneer er een bericht op de computer wordt weergegeven. Als de cd-rom niet automatisch wordt afgespeeld: Dubbelklik op (Deze) Computer ((My) Computer) > cd-rompictogram > MSETUP4. Tijdens de installatie wordt u gevraagd de USB-kabel aan te sluiten en de scanner in te schakelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANON 9000F MARK II

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANON 9000F MARK II zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag