Gebruiksaanwijzing CANDY CWB 1372DN1-S,MV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANDY CWB 1372DN1-S,MV. Wij hopen dat dit CANDY CWB 1372DN1-S,MV handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANDY CWB 1372DN1-S,MV te teleladen.


CANDY CWB 1372DN1-S,MV : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4474 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANDY CWB 1372DN1-S,MV

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] F E 6 DE FR IT KAPITEL 2 2 CHAPITRE CAPITOLO 2 GARANTIE GARANTIE Der beiliegende Garantieschein und die Original-Kaufrechnung L’appareil est accompagné ermöglicht die kostenlose par un certificat de Inanspruchnahme des gàrantie. [. . . ] D - Printed in Italy - Imprimé en Italie FR ES NL INSTRUCTION POUR LE MONTAGE DE LA PORTE INSTRUCCIONES DE MONTAJE DE LA PUERTA AANWIJZINGEN VOOR HET MONTEREN VAN DE DEUR Boor gaten in de deur Gebruike hiervoor de kar tonnen sjabloon zoals aangegeven in Fig. Zet de rubberen ringen onder de plaat en schroef ze aan met schroef (G). Breng de deur met scharnieren op de voorkant van de wasautomaat aan door die met de schroeven (L) aan te schroeven. : Om meer laadruimte te krijgen adviseren wij u de deur zodanig aan te brengen dat deze naar links opent, in dezelfde richting als de vuldeur van de wasautomaat. [. . . ] Met de vier verstelbare voetjes kan de hoogte van de wasautomaat worden ingesteld van 820 mm (door de bijgeleverde moeren er af te halen en te verwisselen met de 5 mm moeren) tot een maximum hoogte van 840 mm door de voetjes uit te trekken en de contramoer vast te zetten tot aan de onderkant van de plaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANDY CWB 1372DN1-S,MV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANDY CWB 1372DN1-S,MV zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag