Gebruiksaanwijzing CANDY CCDS6172FWH & CCDS 6172W,MV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANDY CCDS6172FWH & CCDS 6172W,MV. Wij hopen dat dit CANDY CCDS6172FWH & CCDS 6172W,MV handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANDY CCDS6172FWH & CCDS 6172W,MV te teleladen.


CANDY CCDS6172FWH & CCDS 6172W,MV : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (33188 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANDY CCDS6172FWH & CCDS 6172W,MV

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] INVER TIR EL SENTIDO DE APER TURA DE LAS PUER TA S Para invertir el sentido de apertura de las puer tas , siga las siguientes instr ucciones en función del tipo de orificio y de bisagr a que contenga su producto . [. . . ] bEDIENINGSPANEEL De thermostaatregelaar van het apparaat bevindt zich rechtsboven in het koelkastgedeelte. Om te controleren of het apparaat functioneert dient u erop te letten dat de knop van de thermostaat niet op „0“ staat. Wij adviseren u het diepvriescompartiment te ontdooien wanneer de ijsaanslag dikker dan 3 mm is. als dit zo is dient de knop op een lagere stand ingesteld te worden (1-2). HET WIJZIGEN VAN DE MANIER WAAROP DE DEUREN OPENEN Om de deuren op een andere manier te openen, volgt u de instructies die zijn gegeven met betrekking tot het type hang- en sluitwerk waarvan uw product werd gemaakt. A Zet de koelkast onder een hoek van 45°, zodat u aan de onderzijde van het apparaat kunt werken Verwijder het onderste scharnier door de schroeven, dopje en volgring te verwijderen, en verwijder vervolgens de onderste deur Verwijder de middelste schroef en verwijder de bovenste deur 1 3 2 19 NL Verwijder de dopjes (A) en (B), draai de schroeven los en verwijder het paneel gedeeltelijk. [. . . ] A Zet de koelkast onder een hoek van 45°, zodat u aan de onderzijde van het apparaat kunt werken Verwijder het onderste scharnier door de schroeven, dopje en volgring te verwijderen, en verwijder vervolgens de onderste deur Verwijder de middelste schroef en verwijder de bovenste deur 1 3 2 19 NL Verwijder de dopjes (A) en (B), draai de schroeven los en verwijder het paneel gedeeltelijk. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANDY CCDS6172FWH & CCDS 6172W,MV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANDY CCDS6172FWH & CCDS 6172W,MV zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag