Gebruiksaanwijzing CALOR EXPRESS COMPACT EASY CONTROL GV762

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CALOR EXPRESS COMPACT EASY CONTROL GV762. Wij hopen dat dit CALOR EXPRESS COMPACT EASY CONTROL GV762 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CALOR EXPRESS COMPACT EASY CONTROL GV762 te teleladen.


CALOR EXPRESS COMPACT EASY CONTROL GV762 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1740 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CALOR EXPRESS COMPACT EASY CONTROL GV762

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Indd 20 21/02/13 14:46 geen gevolgen voor het gebruik van het apparaat heeft, zal snel verdwijnen. [. . . ] Indd 21 21/02/13 14:46 Strijken zonder stoom Verticaal stomen linnen of katoen, moet u het strijkijzer op een afstand van enkele centimeters houden om eventueel verbranden van de stof te voorkomen. Ontkalk uw stoomgenerator op eenvoudige wijze Doe geen producten in het waterreservoir voor het verwijderen van kalkaanslag (azijn, industriële producten voor het verwijderen van kalkaanslag . Laat, voordat u uw stoomgenerator leegt, deze gedurende meer dan 2 uur afkoelen, om het gevaar van brandwonden te voorkomen. Problemen Mogelijke oorzaken Oplossingen U kunt altijd rechtstreeks contact opnemen met de consumentenservice van Groupe SEB Nederland BV of 24 1800129598 GV75XX C0. [. . . ] Om de lijst met service-adressen te ontvangen of voor elke andere informatie, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen : Service Consommateurs / Consumentenservice / Verbraucherdienst / BELGIË GROUPE SEB BELGIUM NEDERLAND Groupe SEB Nederland BV 26 1800129598 GV75XX C0. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CALOR EXPRESS COMPACT EASY CONTROL GV762

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CALOR EXPRESS COMPACT EASY CONTROL GV762 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag