Gebruiksaanwijzing CALIBER RMD235BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CALIBER RMD235BT. Wij hopen dat dit CALIBER RMD235BT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CALIBER RMD235BT te teleladen.


CALIBER RMD235BT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (13896 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CALIBER RMD235BT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zoek op 3, 5mm AUX In Jack Opslaan M1 Opslaan M2 Opslaan M3 Opslaan M4 Opslaan M5 Opslaan M6 Frontpaneel ontgrendel knop Modus OK Modus Beëindigen/weigeren Oproep beantwoorden Track neer Track op Apspelen/Pauze Intro Repeat Shuffle -10 tracks +10 tracks Snel terug Snel vooruit Track neer Track op Apspelen/Pauze Omschrijving van de functies In/Uitschakelen Band Auto. [. . . ] Dit zijn de vooringestelde radiostations, selecteer hiermee de gewenste opgeslagen zender. In USB of SD apspeelmodus kunt u hiermee het apspelen pauzeren en apspelen hervatten. Indien het gewenste nummer speelt drukt u nogmaals om dat nummer af te spelen. Houd deze toets lang ingedrukt om snel vooruit/achteruit te spelen in USB en SD modus. 32GB) Zodra een SD kaart geplaatst word schakelt de unit automatisch naar SD modus (max. 32GB) Gebruik een (niet metalen) puntig object om in te drukken, en houd 5 seconden vast. [. . . ] Druk op de “7” toets om een oproep te weigeren en terug te keren naar de laatste modus. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CALIBER RMD235BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CALIBER RMD235BT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag