Gebruiksaanwijzing CALIBER PDVBT 101

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CALIBER PDVBT 101. Wij hopen dat dit CALIBER PDVBT 101 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CALIBER PDVBT 101 te teleladen.


CALIBER PDVBT 101 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (9831 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CALIBER PDVBT 101

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Audiosprache Hier stellen Sie die Audiosprache (Filmsprache) für die Fernsehkanäle ein. Bildanzeige konfigurieren Stellen Sie hier die Parameter für die Fotoansicht ein. [. . . ] Te Select an een optie enpress OK orof op RIGHT om die instelling aan passen. To thede ontvanger voor dePower keer make receiver is connected Als u Main Power. 01:00 17:00-19:00 StarDate 17:00-19:00 StarDate Move Skip Lock Move Delete Skip FAV FAV Lock GOTO RenameFAV Delete FAV GOTO Rename 5 5 First Time Installation Eerste installatie Stel favoriete programma’s in U kunt een lijst met favoriete programma’s maken die u gemakkelijk kunt Set Favourite Program/s openen. Herhaal de vorige stap om meer favoriete programma’s te selecteren.  electeer het programma en druk vervolgens op de BLAUWE knop Er wordt S 1.  electeer het A skip symbol is wilt overslaan en druk op deis marked as a S skip. Schakel een skip-tv of radioprogramma uit: Druk op de GROENEor Radio Program/s Move a TV knop in het skip-programma met het skip-symbool.  m het vergrendelde programma te bekijken, moet u het O wachtwoord invoeren. Om toegang te krijgen tot het menu, drukt u op SETUP en selecteert u [Beeld]. LCN (Logical channel number) LCN (Logical channel number) Video Setting Video Setting Resolutie Als de video niet correct wordt weergegeven, wijzigt u de instelling. Deze instelling Resolution is om de meest gebruikelijke instelling voor HDMI aan te passen. Om toegang te krijgen tot het menu, drukt u op SETUP en selecteert u [Search Channel]. [. . . ] Stel Configure PVRde parameters in voor het weergeven van filmondertiteling. NL Hierbij verklaart Caliber dat het toestel PDVBT101 in overeenstemming is met de essentiële eisen en de andere relevante bepalingen van richtlijn 2014/53/EU (RED) en 2011/65/EU (RoHS). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CALIBER PDVBT 101

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CALIBER PDVBT 101 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag