Gebruiksaanwijzing BRITAX HOLIDAY

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRITAX HOLIDAY. Wij hopen dat dit BRITAX HOLIDAY handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRITAX HOLIDAY te teleladen.


BRITAX HOLIDAY : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7593 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRITAX HOLIDAY

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U bent en blijft natuurlijk verantwoordelijk voor de veiligheid van uw kind. Mochten er onduidelijkheden bestaan, neem dan contact op met de winkel waar u deze kinderwagen hebt gekocht. Indien een anderstalige versie van de gebruiksaanwijzing vragen oproept, is de Engelse versie doorslaggevend. [. . . ] Kinderwagenbakken, wandelwagens en kinderwagens dienen alleen gebruikt te worden om het kind te vervoeren. V •  reissysteem in combinatie met Als autostoeltjes anders dan genoemd in deze gebruikershandleiding. Zorg er vóór gebruik voor dat alle vergrendelingen zijn geactiveerd. Zorg er bij het dragenvan het wagentje voor dat je het veiligheidsslot niet per ongeluk opent. Zorg er bij het inklappen van het frame van de kinderwagen voor dat u en anderen niet bekneld raken. Zorg er om letsel te voorkomen voor dat uw kind uit de buurt is bij het in- en uitklappen van dit product. Schakel de rem altijd in als u de kinderwagen parkeert, voordat u uw kind erin plaatst, en voordat u uw kind verwijdert. Zorg er bij het veranderen van instellingen voor dat uw kind geen bewegende onderdelen kan vastgrijpen. Stel het tuigje altijd bij wanneer de zitpositie van uw kind wordt veranderd. Gebruik deze kinderwagen alleen voor het aantal kinderen (1) waarvoor hij is ontworpen. Houd kinderen op afstand van de kinderwagen tijdens het in- en uitklappen. Waarborg voor gebruik dat de wielen goed vastzitten en niet van de as kunnen worden getrokken. Bepaalde vloersoorten bevatten componenten die zwart pigment van de wielen losmaken die op de vloer sporen kunnen achterlaten. Daarom moeten garanderen dat de wielen niet direct op dergelijke vloeren staan. Waarborg voor gebruik dat de wielen goed vastzitten en niet van de wielbevestiging kunnen worden getrokken. Waarborg dat de kinderwagen op de parkeerrem staat wanneer u uw kind in het zitje zet of eruit neemt. [. . . ] 2 Onderhoudsinstructies De kap kan worden schoongemaakt met een spons en een handlauw sopje. Door een hoes te gebruiken bij regen of sneeuw, beschermt u de wagen voor 100% tegen vocht. Wanneer u het buitenmateriaal wast, zorg dan ervoor dat er geen zeep- of reinigingsmiddelresten achterblijven, voor het meest effectieve resultaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRITAX HOLIDAY

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRITAX HOLIDAY zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag