Gebruiksaanwijzing BRAUN TS715

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN TS715. Wij hopen dat dit BRAUN TS715 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN TS715 te teleladen.


BRAUN TS715 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3391 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN TS715

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Trek voordat u het strijkijzer met water vult altijd eerst de stekker uit het stopcontact. € Het snoer mag nooit in aanraking komen met hete voorwerpen of de strijkzool. • Dompel het strijkijzer nooit onder in water of andere vloeistoffen. [. . . ] Om het strijkijzer weer aan te zetten, hoeft u het alleen maar te bewegen. Wanneer het «auto-off» lampje stopt met knipperen, staat het apparaat weer aan. De automatische uitschakeling wordt geactiveerd 2 minuten nadat het strijkijzer met het lichtnet is verbonden. C Strijken Variabele stoom U kunt de hoeveelheid stoom instellen door de stoom doseerknop (6) te draaien binnen de standen «0» to «6». Voor stoomstrijken moet de temperatuurregelaar (7) minstens op stand 2 (••) worden gezet. Wij raden aan een een gemiddelde stoominstelling te gebruiken voor normaal strijken. Alleen bij het strijken van linnen, dik katoen of soortgelijke stoffen raden wij aan de maximale stoominstelling te gebruiken. Let op: Draai de stoom doseerknop tijdens het strijken niet verder dan instelling «6». Vario plus stoom Voor extra stoom, drukt u op de stoom doseerknop (6) voor maximaal 30 seconden. de temperatuurregelaar (7) moet minstens op stand 3 (•••) worden gezet. Precision Shot Druk voor gebruik 3 tot 4 keer de Precision Shot knop (4) in om deze te activeren. Druk de Precision Shot knop met tussenpauzes van tenminste 5 secondes in voor een krachtige stoomstoot met voorbewerkende stoom. De stoomstoot functie kan ook worden gebruikt in verticale positie voor het stomen van hangende kleding. D Textile Protector (alleen bij model TS 735 TP) Voordat u de Textile Protector (10) voor de eerste keer plaatst, dient u ongeveer 2 minuten te strijken zonder de Textile Protector. De Braun Textile Protector beschermt gevoelige stoffen tegen schade door hitte en maakt het mogelijk om de meeste donkere stoffen te strijken zonder een doek tussen de stof en het strijkijzer. Om de reactie van uw kleding te testen voordat u gaat strijken, raden wij aan eerst een klein stukje te strijken op de binnenkant van het materiaal. Met de Textile Protector kunt u gevoelige stoffen strijken met een temperatuurinstelling van (•••) tot «max» strijken, zodat u alle stoomfuncties van uw strijkijzer kunt gebruiken. verwijder de Textile Protector altijd voordat u uw strijkijzer opbergt. [. . . ] Gooi dit apparaat aan het eind van zijn nuttige levensduur niet bij het huisafval. Lever deze in bij een Braun Service Centre of bij de door uw gemeente aangewezen inleveradressen. H Ontkalken/antikalk systeem Om de stoomkamer te ontdoen van kalkresten dient u deze te ontkalken zoals aangegeven in fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN TS715

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN TS715 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag