Gebruiksaanwijzing BRAUN TS320 TEXSTYLE 3

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN TS320 TEXSTYLE 3. Wij hopen dat dit BRAUN TS320 TEXSTYLE 3 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN TS320 TEXSTYLE 3 te teleladen.


BRAUN TS320 TEXSTYLE 3 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (10007 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN TS320 TEXSTYLE 3

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 14 08:34 Nederlands Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste eisen inzake kwaliteit, functionaliteit en ontwerp. Belangrijke veiligheidsmaatregelen • Lees de gebruiksaanwijzingen volledig voordat u het strijkijzer in gebruik neemt. bewaar de gebruiksaanwijzingen gedurende de volledige levensduur van het toestel. [. . . ] € Het strijkijzer mag niet alleen achtergelaten worden wanneer de stekker in het stopcontact is gestoken. € Het strijkijzer mag niet langer gebruikt worden als het gevallen is, indien er zichtbare sporen van schade zijn of indien het lekt. € Indien het toestel (inclusief het snoer) een defect vertoont, gebruik het dan niet langer en breng het naar een Braun Servicecentrum voor reparatie. Indien u extreem hard water hebt, wordt aanbevolen dat u een mengsel van 50% leidingwater en 50% gedestilleerd water gebruikt. € Voordat u vult met water, zet u de stoomregelaar uit ( = stoom uit). € Zet het strijkijzer rechtop op zijn hielsteun en steek de stekker in het stopcontact. selecteer de temperatuur volgens de strijkgids op de hielsteun van het strijkijzer of het etiket in uw kleren. Het controlelampje (4) gaat uit wanneer de gewenste temperatuur bereikt is. E Zelfreiniging In de loop van tijd veroorzaakt de kalk in het water aanslag in het strijkijzer. Om een verminderde stoomproductie wegens aanslag te voorkomen, dient u om de twee weken de procedure van «zelfreiniging» uit te voeren. Steek de stekker in het stopcontact en zet de temperatuurknop in de positie «max». Houd het toestel over de gootsteen, druk op de zelfreinigingsknop (11) en schud het strijkijzer voorzichtig voor- en achterwaarts terwijl u de knop ingedrukt houdt. Resten van aanslag en andere onzuiverheden gemengd met kokend water komen uit de zoolplaat. Steek de stekker in het stopcontact en laat het strijkijzer minstens twee minuten werken om de plaat te drogen. C Strijken 1 + 2 Variabele stoom U kunt de hoeveelheid stoom selecteren met de stoomregelaar (6) ( = geen stoom, 1 = minimale stoom, 2 = maximale stoom). De temperatuurknop moet binnen het bereik tussen «•••» en «max» zijn. [. . . ] Om resten van mineralen/stijfsel te verwijderen, gebruikt u een mengsel van azijn en water in de verhouding van 1: 2. 14 08:34 Gids voor het oplossen van problemen Probleem Er komen druppels uit de stoomgaten Oplossing Zet de stoomregelaar op pos. Er wordt minder of helemaal geen stoom geproduceerd Er komen kalkdeeltjes uit de stoomgaten Wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving voorbehouden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN TS320 TEXSTYLE 3

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN TS320 TEXSTYLE 3 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag