Gebruiksaanwijzing BRAUN SYNCRO SYSTEM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN SYNCRO SYSTEM. Wij hopen dat dit BRAUN SYNCRO SYSTEM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN SYNCRO SYSTEM te teleladen.


BRAUN SYNCRO SYSTEM : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4605 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN SYNCRO SYSTEM

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Uw Braun Syncro wordt geleverd met een Braun Clean&Charge (zie aparte gebruiksaanwijzing). Eerste oplading: Wanneer het apparaat voor de eerste keer wordt opgeladen, dient u het aan te sluiten op het lichtnet en ten minste 4 uur op te laden met de aan/uit schakelaar op positie «0» (stekker kan warm worden). [. . . ] Voor meer informatie kunt u de informatietoets indrukken: Een keer drukken: ­ om de duur van de vorige scheerbeurt weer te geven Nogmaals drukken: ­ om het onderdelen nummer van het scheerblad en het messenblok weer te geven Drie seconden ingedrukt houden: ­ om een display demonstratie te bekijken 35 Om het display te veranderen, de informatietoets nogmaals indrukken. Het scheerapparaat kan niet worden opgeladen als de omgevingstemperatuur te laag is (< 0°C) of te hoog (> 55 °C). Laat het scheerapparaat op kamertemperatuur komen om optimaal te kunnen opladen. Schakelstanden 0 = uit (schakelaar is geblokkeerd) Druk de schakelaar in en duw deze omhoog om het scheerapparaat aan te zetten 1 = scheren met zwenkend scheerhoofd Het zwenkende scheersysteem volgt automatisch de contouren van uw gezicht 2 = scheren met daarbij het zwenkend scheerhoofd vergrendeld in een vaste stand (voor het scheren van moeilijk bereikbare gedeelten van het gezicht, bijvoorbeeld onder de neus) 3 = de tondeuse is in werking (voor het bijwerken van bakkebaarden, snor en baard) Scheren met snoer Als de accu leeg is, kunt u zich ook scheren met het scheerapparaat aangesloten op het lichtnet. (Indien het scheerapparaat niet direct aangaat, laad het dan voor ongeveer 1 minuut op met de aan/uit schakelaar op stand «0». Wij raden u aan zich vóór het wassen van het gezicht te scheren, omdat het gezicht na het wassen licht gezwollen is. Span de huid licht en scheer tegen de richting van de baardgroei in. Vervang het scheerblad en messenblok elke 11/2 jaar of wanneer de onderdelen zijn versleten, om een optimaal scheerresultaat te verkrijgen. Indien de Clean&Charge niet direct bijgeleverd is bij uw scheerapparaat dan kunt u dit apparaat los aanschaffen bij uw dealer of Braun Service centra. Handmatig schoonmaken Voor het schoonmaken van uw scheerapparaat na iedere scheerbeurt, dient u het apparaat uit te doen. Druk op de ontgrendelingsknoppen om het scheerblad op te lichten (het blad niet volledig verwijderen). Zet de shaver ongeveer 5-10 seconden aan zodat le afgeschoren haartjes uit het scheerhoofd kunnen vallen. [. . . ] Deze garantie is van toepassing in elk land waar dit apparaat wordt geleverd door Braun of een officieel aangestelde vertegenwoordiger van Braun en waar service onder garantie niet gehinderd wordt door import beperkingen of officiële reglementen. Bij defect/storing moet het complete apparaat met garantiebewijs aan de handelaar worden afgegeven of rechtstreeks aan de Braun servicedienst worden opgestuurd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN SYNCRO SYSTEM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN SYNCRO SYSTEM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag