Gebruiksaanwijzing BRAUN SYNCRO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN SYNCRO. Wij hopen dat dit BRAUN SYNCRO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN SYNCRO te teleladen.


BRAUN SYNCRO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3037 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BRAUN SYNCRO MANUAL 4 (3680 ko)
   BRAUN SYNCRO MANUAL 3 (3768 ko)
   BRAUN SYNCRO MANUAL 2 (3891 ko)
   BRAUN SYNCRO MANUAL 4 (3680 ko)
   BRAUN SYNCRO MANUAL 6 (4226 ko)
   BRAUN SYNCRO MANUAL 5 (2154 ko)
   BRAUN SYNCRO MANUAL 7 (3768 ko)
   BRAUN SYNCRO MANUAL 2 (3300 ko)
   BRAUN SYNCRO MANUAL 3 (4663 ko)
   BRAUN SYNCRO MANUAL 8 (4249 ko)
   BRAUN SYNCRO MANUAL 9 (3891 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN SYNCRO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Este producto cumple con las normas de Compatibilidad Electromagnética (CEM) establecidas por la Directiva Europea 89/336/EEC y las Regulaciones para Bajo Voltaje (73/23 EEC). Onze produkten worden gemaakt om aan de hoogste eisen van kwaliteit, functionaliteit en design te voldoen. [. . . ] Handmatig schoonmaken Voor het schoonmaken van uw scheerapparaat na iedere scheerbeurt, dient u het apparaat uit te doen. Druk op de ontgrendelingsknoppen om het scheerblad op te lichten (het blad niet volledig verwijderen). Zet de shaver ongeveer 5-10 seconden aan zodat le afgeschoren haartjes uit het scheerhoofd kunnen vallen. Voor een grondige reiniging (wekelijks), het scheerblad verwijderen en deze uitkloppen op een vlakke ondergrond. Gebruik het borsteltje om het messenblok en de binnenkant van het scheerhoofd schoon te maken. Indien uw huid zeer droog is en u een verminderde prestatie van de shaver waarneemt, dient u het scheerblad te smeren met een druppel naaimachine olie. Vervangen van scheeronderdelen Het scheerblad en messenblok zijn precisie-onderdelen die in de loop der tijd aan slijtage onderhevig zijn. Vervang uw scheerblad en messenblok om de 18 maanden voor een 25 % beter scheerresultaat. 7000) (* Conclusie uit een algehele evaluatie van Braun gebruikers die het scheerresultaat met de nieuwe onderdelen vergeleken hebben met het scheerresultaat van onderdelen die reeds 18 maanden in gebruik zijn geweest. Dit produkt voldoet aan de EMC voorschriften volgens de EEG richtlijn 89/336 en aan de EEG laagspannings richtlijn 73/23. Garantie Op dit produkt verlenen wij een garantie van 1 jaar geldend vanaf koopdatum. Binnen de garantieperiode zullen eventuele fabricage- en/of materiaalfouten gratis door ons worden verholpen, hetzij door reparatie, vervanging van onderdelen of omruilen van het apparaat. [. . . ] Alle andere schade-claims, inclusief beschadiging, zijn uitgesloten van garantie tenzij de Wet anders oordeelt. Andere dan bovengenoemde garantiebepalingen zullen door ons niet worden gehanteerd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN SYNCRO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN SYNCRO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag