Gebruiksaanwijzing BRAUN SOMMELIER TOASTER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN SOMMELIER. Wij hopen dat dit BRAUN SOMMELIER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN SOMMELIER te teleladen.


BRAUN SOMMELIER TOASTER: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1790 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BRAUN SOMMELIER COFFEE MACHINE (2398 ko)
   BRAUN SOMMELIER ELECTRIC KETTLE (1849 ko)
   BRAUN SOMMELIER COFFEE MACHINE 2 (3476 ko)
   BRAUN SOMMELIER KETTLE (1849 ko)
   BRAUN SOMMELIER TOASTER 2 (4005 ko)
   BRAUN SOMMELIER COFFEE MACHINE (2398 ko)
   BRAUN SOMMELIER COFFEE MACHINE 3 (4068 ko)
   BRAUN SOMMELIER COFFEE MACHINE 2 (3476 ko)
   BRAUN SOMMELIER COFFEE MACHINE 4 (2453 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN SOMMELIERTOASTER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Over het algemeen raden wij aan dit apparaat buiten bereik van kinderen te houden. Controleer voor u het apparaat aansluit op het lichtnet, of het voltage op het lichtnet overeenkomt met het voltage die aan de onderkant van het apparaat staat. Zorg ervoor dat het snoer nooit in aanraking komt met de binnenkant van het apparaat. [. . . ] Op deze manier worden eventuele geuren veroorzaakt tijdens de produktie verwijderd. U kunt voor het roosteren ieder brood nemen dat in de roosterschacht past. ⷠZorg ervoor dat de kruimellade (H) op zijn plaats zit. ⷠMet de variabele bruiningsschakelaar (E) kunt u de bruiningsgraad van uw voorkeur instellen van «1» (licht) tot «7» (donker). ⷠWanneer de gewenste bruiningsgraad is bereikt, wordt het brood automatisch omhoog getild. ⷠU kunt het brood verder omhoog tillen door de lift (D) omhoog te schuiven. ⷠIndien u het roosteren voortijdig wilt stoppen, druk u op de handmatige schakelaar (B). Het brood wordt dan omhoog getild en het broodrooster schakelt automatisch uit. ⷠIndien het broodrooster voortijdig uitschakelt, kunt u het apparaat simpelweg nogmaals aanzetten. Indien het brood vastzit in de roosterschacht (G), trekt u de stekker uit het stopcontact en laat u het apparaat afkoelen. Indien u bevroren brood wilt roosteren, dient u het bevroren brood te plaatsen, de gewenste bruiningsgraad selecteren (bruiningscontrole E), de lift naar beneden te drukken (D) en vervolgens de schakelaar voor ontdooien in te drukken (A). A B C D 16 Schakelaar voor ontdooien Handmatige uit-schakelaar Schakelaar voor opwarmen Brood lift Indien u toast die reeds is afgekoeld weer wilt opwarmen, druk de lift (D) naar beneden, druk vervolgens op de schakelaar voor opwarmen (C). Om broodjes op te warmen die niet in de roosterschacht (G) passen, kunt u de opzet broodjeshouder gebruiken. Gebruik de houder niet voor cake, pizza, bakblikken of hele broden, daar zulke grote hoeveelheden voor teveel warmte in het broodrooster zorgen. [. . . ] Bel 0 800 44 55 388 voor een Braun Customer Service Centre bij u in de buurt. Zorg ervoor dat de stekker uit het stopcontact is genomen en dat het apparaat is afgekoeld voor u het gaat schoonmaken. Spoel het apparaat nooit af onder stromend water, dompel het apparaat ook nooit onder in water. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN SOMMELIER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN SOMMELIER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag