Gebruiksaanwijzing BRAUN SMOOTHSTYLER CORDLESS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN SMOOTHSTYLER CORDLESS. Wij hopen dat dit BRAUN SMOOTHSTYLER CORDLESS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN SMOOTHSTYLER CORDLESS te teleladen.


BRAUN SMOOTHSTYLER CORDLESS : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2704 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BRAUN SMOOTHSTYLER CORDLESS MANUAL 2 (2546 ko)
   BRAUN SMOOTHSTYLER CORDLESS MANUAL 3 (3814 ko)
   BRAUN SMOOTHSTYLER CORDLESS MANUAL 2 (2546 ko)
   BRAUN SMOOTHSTYLER CORDLESS MANUAL 3 (3814 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN SMOOTHSTYLER CORDLESS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Onze produkten zijn ontwikkeld om aan de hoogste kwaliteitseisen, funcionaliteit en vormgeving te voldoen. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe Braun snoerloze styler. [. . . ] De energietoevoer moet uit staan (zet (A) op positie «0»). Plaats het Braun energiepatroon in het handvat zoals aangegeven (pijlen wijzen naar buiten). Druk het handvat met de energiepatroon terug op het apparaat totdat deze vastklikt. Het lange handvat heeft een energiepatroon indicator (G) die aangeeft wanneer de vulling van het energiepatroon 50% en lager is. Deze zijn verkrijgbaar bij de winkel waar dit apparaat wordt verkocht en bij het Braun Service centrum. De energiepatronen kunnen ten alle tijden worden verwisseld, zelfs wanneer deze halfvol zijn. Garantie Op dit produkt verlenen wij een garantie van 2 jaar geldend vanaf datum van aankoop. Binnen de garantieperiode zullen eventuele fabricagefouten en/of materiaalfouten gratis door ons worden verholpen, hetzij door reparatie, vervanging van onderdelen of omruilen van het apparaat. Deze garantie is van toepassing in elk land waar dit apparaat wordt geleverd door Braun of een officieel aangestelde vertegenwoordiger van Braun. Beschadigingen ten gevolge van onoordeelkundig gebruik, normale slijtage en gebreken die de werking of waarde van het apparaat niet noemenswaardig beinvloeden vallen niet onder de garantie. De garantie vervalt bij reparatie door niet door ons erkende service-afdelingen en/of gebruik van niet originele Braun onderdelen. Om gebruik te maken van onze service binnen de garantieperiode, dient u het complete apparaat met uw aankoopbewijs af te geven of op te sturen naar een geauthoriseerd Braun Customer Service Centre. Bel 0 800 44 55 388 voor een Braun Customer Service Centre bij u in de buurt. A) Om de energietoevoer aan te zetten, schakelaar (A) naar positie «1» schuiven. [. . . ] De beschermkap zorgt ervoor dat het apparaat niet onbedoeld aan kan gaan. Bij reizen per vliegtuig dient u het volgende in acht te nemen: per reiziger of cabinepersoneelslid mag slechts één apparaat in de handbagage worden vervoerd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN SMOOTHSTYLER CORDLESS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN SMOOTHSTYLER CORDLESS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag