Gebruiksaanwijzing BRAUN SILK EPIL FG1100 STYLER BIKINI

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN SILK EPIL FG1100 STYLER BIKINI. Wij hopen dat dit BRAUN SILK EPIL FG1100 STYLER BIKINI handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN SILK EPIL FG1100 STYLER BIKINI te teleladen.


BRAUN SILK EPIL FG1100 STYLER BIKINI : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3331 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN SILK EPIL FG1100 STYLER BIKINI

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] épil FG 1100 voor het nauwkeurig en veilig verwijderen van ongewenste haartjes op lichaam, gezicht en bikinilijn. Belangrijk • Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik door kinderen of personen met verminderde fysieke of mentale capaciteiten, tenzij zij het apparaat gebruiken onder toezicht van een persoon verantwoordelijk voor hun veiligheid. [. . . ] € Schuif de aan/uit schakelaar (4) omhoog om het apparaat aan te zetten. € Plaats het scheerhoofd vlakbij de haartjes die verwijderd moeten worden en beweeg het voorzichtig tegen de haargroeirichting in. Voor optimale resultaten trekt u de huid met één hand strak tijdens het scheren. € Om het scheerhoofd te verwijderen, draait u deze 90° tegen de klok in, en trekt u het dan omhoog (b). Om een ander scheerhoofd te plaatsen, plaatst u deze in de opening en draait u het scheerhoofd 90° met de klok mee tot het vastklikt. Het bikinilijn scheerhoofd (3) is perfect geschikt voor gebruik bij de bikinilijn om nauwkeurige lijnen te scheren. Batterijen mogen aan het einde van hun levensduur niet bij het normale afval worden aangeboden. Scheren van de bikinilijn Voor het scheren van de bikinilijn op een bepaalde lengte, gebruikt u één van de bikinilijn tondeuses (3a, 3b). Om een tondeuse te bevestigen, schuift u de puntige kant over het scheerhoofd en drukt u de ronde kant op het bikinilijn scheerhoofd tot deze vastklikt. Schoonmaken en onderhoud Zet het apparaat altijd uit voordat u het gaat schoonmaken. Maak het apparaat na ieder gebruik schoon: • Gebruik het borsteltje (6) om haartjes en stof te verwijderen. € Van tijd tot tijd kunt u de losse scheerhoofden afspoelen onder warm stromend water. U kunt hierbij een natuurlijke zeep gebruiken die geen schurende deeltjes bevat. € Zorg ervoor dat het scheerhoofd volledig droog is voordat u deze weer op het apparaat plaatst. [. . . ] Om gebruik te maken van onze service binnen de garantieperiode, dient u het complete apparaat met uw aankoopbewijs af te geven of op te sturen naar een geauthoriseerd Braun Customer Service Centre: www. Bel 0 800 44 55 388 voor een Braun Customer Service Centre bij u in de buurt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN SILK EPIL FG1100 STYLER BIKINI

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN SILK EPIL FG1100 STYLER BIKINI zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag