Gebruiksaanwijzing BRAUN SATINSTYLER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN SATINSTYLER. Wij hopen dat dit BRAUN SATINSTYLER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN SATINSTYLER te teleladen.


BRAUN SATINSTYLER : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4013 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN SATINSTYLER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe Braun apparaat. Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door voordat u het apparaat in gebruik neemt en bewaart u deze. belangrijk · Sluit het apparaat uitsluitend aan op een stopcontact met wisselstroom ( ) en zorg ervoor dat het voltage overeenstemt met het voltage zoals aangegeven op het apparaat. [. . . ] Wij raden de volgende temperatuur-instellingen aan: 1 segment (min): voor fijn haar (Fig. B) 2 tot 4 segmenten: voor normaal haar 5 segmenten (max): voor dik haar en professioneel gebruik (Fig. C) Hoe hoger de temperatuur, hoe beter het resultaat van de krullen zal zijn. Echter, voor een betere verzorging van chemisch behandeld haar, kunt u de temperatuur het beste instellen op maximaal 3 segmenten. De «satin ion» technologie produceert een rijke stroom satijn-ionen die iedere haar omhullen. De ionen kalmeren het haar, waardoor statisch en pluizend haar wordt verminderd en de natuurlijke glans wordt onthuld. «satin ions» verschijnt op het display om aan te geven dat er ionen worden geproduceerd. Zorg ervoor dat uw haar volledig droog is voordat u het apparaat gaat gebruiken. Begin bij de haarpunten, en klem een haarstreng (max 3­4 cm dik) tussen de tang. krullen en golven creëren · Draai de haarstreng voorzichtig richting de haarwortels. Laat de lok een paar seconden om de tang zitten voordat u deze weer uitrolt. Voor de beste resultaten drukt u licht op de tang opener [4] om de streng makkelijk uit de tang te krijgen. Voor een betere hantering kunt u met uw andere hand de tang vasthouden aan de cool tip [1]. U kunt zelfs een lok haar steil maken die u reeds gekruld had door de tang bij de wortels om het haar te plaatsen en het apparaat langzaam en voorzichtig langs de lok naar beneden te bewegen richting de haaruiteinden. Om veiligheidsredenen zal het apparaat na ongeveer 30 minuten automatisch uitschakelen. Druk nogmaals op de aan/uit schakelaar [8] indien u het apparaat langer wilt gebruiken. [. . . ] Deze garantie is van toepassing in elk land waar dit apparaat wordt geleverd door Braun of een officieel aangestelde vertegenwoordiger van Braun. Beschadigingen ten gevolge van onoordeelkundig gebruik, normale slijtage en gebreken die de werking of waarde van het apparaat niet noemenswaardig beinvloeden vallen niet onder de garantie. De garantie vervalt bij reparatie door niet door ons erkende serviceafdelingen en/of gebruik van niet originele Braun onderdelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN SATINSTYLER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN SATINSTYLER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag