Gebruiksaanwijzing BRAUN SATIN HAIR 7

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN SATIN HAIR 7. Wij hopen dat dit BRAUN SATIN HAIR 7 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN SATIN HAIR 7 te teleladen.


BRAUN SATIN HAIR 7 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3477 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BRAUN SATIN HAIR 7 AIRSTYLER (4026 ko)
   BRAUN SATIN HAIR 7 HAIR DRYER (3211 ko)
   BRAUN SATIN HAIR 7 ANNEXE 663 (1714 ko)
   BRAUN SATIN HAIR 7 AIR STYLER 2 (4310 ko)
   BRAUN SATIN HAIR 7 (2705 ko)
   BRAUN SATIN HAIR 7 MANUAL 4 (4026 ko)
   BRAUN SATIN HAIR 7 MANUAL 8 (2523 ko)
   BRAUN SATIN HAIR 7 MANUAL 9 (3056 ko)
   BRAUN SATIN HAIR 7 MANUAL 5 (2950 ko)
   BRAUN SATIN HAIR 7 MANUAL 3 (4310 ko)
   BRAUN SATIN HAIR 7 MANUAL 7 (2603 ko)
   BRAUN SATIN HAIR 7 MANUAL 2 (2817 ko)
   BRAUN SATIN HAIR 7 MANUAL 10 (3211 ko)
   BRAUN SATIN HAIR 7 ANNEXE 133 (1714 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN SATIN HAIR 7

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik het apparaat nooit in de nabijheid van of · Zorg dat het apparaat niet nat wordt. Wanneer u de haardroger in de badkamer gebruikt, trek dan altijd de stekker na gebruik uit het stopcontact. Zelfs uitgeschakelde apparaten kunnen nog gevaar opleveren in een vochtige omgeving, als de stekker niet uit het stopcontact is. [. . . ] Luchtstroom II hoog I laag O uit Temperatuur hoog III medium II laag I «satin protectTM» drogen Schuif de «satin protect» knop omhoog (2) om de temperatuur te verlagen terwijl u de ingestelde luchstroom behoudt. satin protect» drogen helpt bij het behouden van de natuurlijke vochtigheid van het haar en voorkomt het uitdrogen van het haar. IONTEC IONTEC is een technologie die speciaal ontwikkeld is om de gezondheid van uw haar te beschermen. Het herstelt de vochtbalans van uw haar die vaak verstoord wordt door te stylen met een (te) hoge temperatuur. De IONTEC technologie produceert een rijke stroom satijn ionen die iedere haar omhullen. De ionen kalmeren het haar, waardoor statisch en pluizend haar wordt verminderd en de natuurlijke glans wordt onthult. Wanneer de haardroger aanstaat, zal het ionen lampje gaan branden om aan te tonen dat er ionen worden geproduceerd. Om optimale resultaten te behalen met de IONTEC technologie, dient u de haardroger te gebruiken zonder opzetstukken. Het effect van de ionen is minder duidelijk wanneer de haardroger wordt gebruikt in een zeer vochtige omgeving. Optimale styling met de IONTEC technologie Zelfs wanneer u normaal een haardroger met opzetstuk gebruikt, kunt u het stylen eindigen zonder opzetstuk. Zo zorgt u voor een maximale stroom van ionen en een zachter, glanzender en gezonder uitziend resultaat. Om een kapsel te fixeren met koude lucht, de cold shot knop indrukken. Voor een grondige reiniging verwijdert u het filter en spoelt u deze schoon onder de kraan. Plaats de inkepingen op de rand van het diffusor opzetstuk tegen de groeven in de haardroger. Druk het opzetstuk op de haardroger en draai deze vervolgens met de klok mee totdat deze op z'n plaats klikt. Om de diffusor te verwijderen draait u in tegenovergestelde richting en neemt u het eraf. [. . . ] Deze garantie is van toepassing in elk land waar dit apparaat wordt geleverd door Braun of een officieel aangestelde vertegenwoordiger van Braun. Beschadigingen ten gevolge van onoordeelkundig gebruik, normale slijtage en gebreken die de werking of waarde van het apparaat niet noemenswaardig beinvloeden vallen niet onder de garantie. De garantie vervalt bij reparatie door niet door ons erkende service-afdelingen en/of gebruik van niet originele Braun onderdelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN SATIN HAIR 7

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN SATIN HAIR 7 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag