Gebruiksaanwijzing BRAUN SATIN HAIR 3

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN SATIN HAIR 3. Wij hopen dat dit BRAUN SATIN HAIR 3 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN SATIN HAIR 3 te teleladen.


BRAUN SATIN HAIR 3 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2268 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BRAUN SATIN HAIR 3 MANUAL 2 (2168 ko)
   BRAUN SATIN HAIR 3 MANUAL 3 (2641 ko)
   BRAUN SATIN HAIR 3 ANNEXE 384 (1173 ko)
   BRAUN SATIN HAIR 3 MANUAL 2 (2168 ko)
   BRAUN SATIN HAIR 3 MANUAL 3 (2641 ko)
   BRAUN SATIN HAIR 3 ANNEXE 533 (1173 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN SATIN HAIR 3

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Onze produkten worden gemaakt om aan de hoogste kwaliteitseisen, functionaliteit en design te kunnen voldoen. Voordat u het apparaat voor het eerst gaat gebruiken, lees dan de gebruiksaanwijzing goed en aandachtig door. [. . . ] Styling tips De smalle stylingborstel is ideaal voor het creëren van fijnere krullen en golven, de grote ronde borstel á daarentegen is ideaal voor grovere krullen en het steil maken van het haar. Beide borstels geven meer volume vanaf de haarwortel en bieden verschillende mogelijkheden voor het vormgeven van de haaruiteinden (bijv. Hiernaast creëert de AS 330 met het vinger opzetstuk volume en veerkracht in het haar. Gooi dit apparaat aan het eind van zijn nuttige levensduur niet bij het huisafval. Lever deze in bij een Braun Service Centre of bij de door uw gemeente aangewezen inleveradressen. Wanneer u de haardroger in de badkamer gebruikt, trek dan altijd de stekker na gebruik uit het stopcontact. Zelfs uitgeschakelde apparaten kunnen nog gevaar opleveren in een vochtige omgeving, als de stekker niet uit het stopcontact is. Voor extra bescherming raden wij een scheerstopcontact aan (stopcontact met een beperkt wattage), die de stroomsterkte van 30 mA in de badkamer niet overschrijdt. Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik door kinderen of personen met verminderde fysieke of mentale capaciteiten, tenzij zij het apparaat gebruiken onder toezicht van een persoon verantwoordelijk voor hun veiligheid. Houd toezicht op kinderen om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. Wind het snoer nooit rond het apparaat en controleer het snoer regelmatig op beschadigingen of slijtage. Als het snoer vervangen moet worden dan mag dit alleen geburen door medewerkers van de Braun service afdeling of door Braun erkende servicediensten. [. . . ] Om gebruik te maken van onze service binnen de garantieperiode, dient u het complete apparaat met uw aankoopbewijs af te geven of op te sturen naar een geauthoriseerd Braun Customer Service Centre: www. Bel 0 800 44 55 388 voor een Braun Customer Service Centre bij u in de buurt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN SATIN HAIR 3

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN SATIN HAIR 3 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag