Gebruiksaanwijzing BRAUN PROFESSIONAL CARE WATERJET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN PROFESSIONAL CARE WATERJET. Wij hopen dat dit BRAUN PROFESSIONAL CARE WATERJET handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN PROFESSIONAL CARE WATERJET te teleladen.


BRAUN PROFESSIONAL CARE WATERJET : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1890 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN PROFESSIONAL CARE WATERJET

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Este producto cumple con las normas de Compatibilidad Electromagnética (CEM) establecidas por la Directiva Europea 89/336/EEC y las Regulaciones para Bajo Voltaje (73/23 EEC). Prima di utilizzare lo strumento per la prima volta vi raccomandiamo di leggere attentamente le istruzioni d'uso. [. . . ] Houd de mond een beetje geopend om het water in de wastafel te laten lopen. De monddouche biedt twee verschillende functies, die kunnen worden ingesteld met behulp van de jet-schakelaar: Waarschuwing Het apparaat dient zo geplaatst te worden dat het niet in het water kan vallen. Opzetspuitstukje Opbergruimte voor de opzetspuitstukjes Knop voor het verwijderen van het opzetspuitstukje Aan /uit schakelaar Waterpulsregelknop Schuifschakelaar voor het aan en uit zetten van de water toevoer Handgreep van de monddouche Waterreservoir (600 ml ) Enkelvoudige straal: Jet-schakelaar in positie (a) om tanden en kiezen en de ruimte daartussen te reinigen en voor het verwijderen van voedselresten. Na gebruik Schakel het apparaat niet uit voordat het waterreservoir helemaal leeg is en er geen water meer uit de handgreep komt. Lange tijd niet wordt gebruikt, kunnen bacteriën het achtergebleven water verontreinigen. Als uw tandarts u heeft aangeraden een chloorhexidine oplossing te gebruiken, laat dan na gebruik wat water door de monddouche lopen. Om de opzetspuitstukjes van de handgreep te verwijderen, druk op de knop die zich achterop de handgreep bevindt. Multi straal: Jet-schakelaar in positie (b) voor het masseren en gezond houden van het tandvlees. Schakel eerst de waterstroom uit door de schakelaar naar beneden te schuiven (om het onbedoeld spuiten van water te voorkomen). De monddouche kan eenvoudig worden omgeschakeld van de ene functie naar de andere door het in- of uitdrukken van de jet-schakelaar. Richt de waterstraal op de tanden en in het bijzonder op de ruimtes tussen de tanden en kiezen. Om de prestatie van de monddouche optimaal te houden, is in de onderkant van het handvat een kleine filter geplaatst. indien u een afname van de waterdruk bemerkt , dient u te checken of er aanslag op de filter zit. Dit kunt u dan verwijderen, bijvoorbeeld door met het handvat voorzichtig op een vlakke ondergrond te kloppen. [. . . ] De garantie vervalt bij reparatie door niet door Braun erkende service-afdelingen en/of gebruik van niet originele Braun onderdelen. Om gebruik te maken van onze service binnen de garantieperiode, dient u het complete apparaat met uw originele aankoopbewijs af te geven of op te sturen naar een geauthoriseerd Braun Customer Service Centre. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN PROFESSIONAL CARE WATERJET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN PROFESSIONAL CARE WATERJET zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag