Gebruiksaanwijzing BRAUN MULTIQUICK MULTIFUNCTION ROBOT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN MULTIQUICK. Wij hopen dat dit BRAUN MULTIQUICK handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN MULTIQUICK te teleladen.


BRAUN MULTIQUICK MULTIFUNCTION ROBOT: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2303 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BRAUN MULTIQUICK MIXER (1755 ko)
   BRAUN MULTIQUICK MIXER 3 (2520 ko)
   BRAUN MULTIQUICK MIXER 4 (2300 ko)
   BRAUN MULTIQUICK MIXER 2 (3915 ko)
   BRAUN MULTIQUICK STEAMER (3617 ko)
   BRAUN MULTIQUICK MIXER 5 (2302 ko)
   BRAUN MULTIQUICK ELECTRIC MIXER (4762 ko)
   BRAUN MULTIQUICK MULTIFUNCTION ROBOT 2 (3372 ko)
   BRAUN MULTIQUICK (4039 ko)
   BRAUN MULTIQUICK MANUAL 2 (1755 ko)
   BRAUN MULTIQUICK MANUAL 6 (2520 ko)
   BRAUN MULTIQUICK MANUAL 8 (3704 ko)
   BRAUN MULTIQUICK MANUAL 5 (3659 ko)
   BRAUN MULTIQUICK MANUAL 4 (3915 ko)
   BRAUN MULTIQUICK MANUAL 3 (2302 ko)
   BRAUN MULTIQUICK MANUAL 9 (4762 ko)
   BRAUN MULTIQUICK MANUAL 14 (2136 ko)
   BRAUN MULTIQUICK MANUAL 10 (3372 ko)
   BRAUN MULTIQUICK MANUAL 12 (1725 ko)
   BRAUN MULTIQUICK MANUAL 16 (2921 ko)
   BRAUN MULTIQUICK MANUAL 15 (2300 ko)
   BRAUN MULTIQUICK MANUAL 13 (1409 ko)
   BRAUN MULTIQUICK MANUAL 11 (3617 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN MULTIQUICKMULTIFUNCTION ROBOT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Waarschuwing Lees eerst zorgvuldig en volledig de gebruiksaanwijzing voordat u dit apparaat gaat gebruiken. Controleer, voordat u de stekker in het stopcontact steekt, dat het bevestigingsmechanisme (2c) goed is vastgeklikt en dat de vulstop (1) op zijn plaats is. Haal altijd de stekker uit het stopcontact als u het deksel van het apparaat haalt. [. . . ] Om het motorgedeelte te verwijderen houdt u de grote kom (FP) met een hand vast en draait u het motorhuis met de andere hand 90° tegen de klok in en tilt u deze op. G) Druk op het bevestigingsmechanisme (2c), draai het deksel (2) tegen de klok in om het te ontgrendelen en til het op. H) Verwijder voorzichtig het mes door het te draaien en op te tillen voor u het verwerkte voedsel uit de kom haalt. Met het mes (3), kunt u ook dun beslag zoals pannekoekenbeslag of cakebeslag op basis van maximaal 250 gram bloem mixen. Voor bijvoorbeeld pannekoekenbeslag, giet u eerst de vloeistof in de kom, vervolgens de bloem en tenslotte de eieren. Met de raspplaat (6b) raspt u bijvoorbeeld appels, wortelen, rauwe aardappelen, bietjes, kool en zachte kaas. a) Plaats snijplaat (6a) of raspplaat (6b) in de snijplaathouder (6) en klik het vast. Plaats de snijplaathouder op de pen in het midden van de kom en druk deze naar beneden totdat het vastklikt. B) Plaats het deksel (2) op de kom en wel zo dat het bevestigingsmechanisme (2c) wordt geplaatst rechts naast de hendel van de kom. Om het deksel vast te klikken, draait u het kloksgewijs zodat het bevestigingsmechanisme vastklikt boven de hendel. C) Om het motorhuis te bevestigen, dient u eerst de schuif aan de onderkant van het motorhuis zo te zetten dat de opening voor het FP opzetstuk zichtbaar wordt. Bij het bevestigen van het motorhuis op het aandrijfdeel (2a), dient u ervoor te zorgen dat de markeringen op beide delen gelijk staan. Draai vervolgens het motorhuis 90° met de klok mee totdat het vastklikt. Ga nooi met uw hand in de vulschacht als het apparaat ingeschakeld is. F) Na gebruik, zet u het apparaat met de aan/uit-schakelaar uit en haalt u de stekker uit het stopcontact voordat u de verschillende delen uit elkaar haalt. Houdt u de grote kom (FP) met een hand vast en draait u het motorhuis met de andere hand 90° tegen de klok in en tilt u deze op. G) Druk op het bevestigingsmechanisme (2c), draai het deksel (2) tegen de klok in om het te ontgrendelen en til het op. H) Neem de snijplaathouder uit de kom voordat u het bereide voedsel er uit haalt. [. . . ] Deze garantie is van toepassing in elk land waar dit apparaat wordt geleverd door Braun of een officieel aangestelde vertegenwoordiger van Braun. Beschadigingen ten gevolge van onoordeelkundig gebruik, normale slijtage en gebreken die de werking of waarde van het apparaat niet noemenswaardig beinvloeden vallen niet onder de garantie. De garantie vervalt bij reparatie door niet door ons erkende service-afdelingen en/of gebruik van niet originele Braun onderdelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN MULTIQUICK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN MULTIQUICK zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag