Gebruiksaanwijzing BRAUN MR 730 CC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN MR 730 CC. Wij hopen dat dit BRAUN MR 730 CC handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN MR 730 CC te teleladen.


BRAUN MR 730 CC : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2446 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BRAUN MR 730 CC MIXER (4930 ko)
   BRAUN MR 730 CC MIXER 3 (3086 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN MR 730 CC

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik door kinderen of personen met verminderde fysieke of mentale capaciteiten, tenzij zij het apparaat gebruiken onder toezicht van een persoon verantwoordelijk voor hun veiligheid. Over het algemeen raden wij aan dit apparaat buiten bereik van kinderen te houden. Controleer voordat u het apparaat gebruikt of de batterij en het speciale draad niet beschadigd zijn. [. . . ] (ga naar Veiligheidsvoorschriften A bescherming tegen oververhit raken) Automatisch uitschakelen van de mixer Uit veiligheidsoverweging schakelt het apparaat zichzelf na 4 minuten permanent gebruik uit. De staafmixer is bij uitstek geschikt voor het bereiden van (dip)sauzen, soep, mayonaise en babyvoedsel, maar ook voor het mixen van drankjes en milkshakes. C) Om de steel na gebruikt van de mixer weer los te klikken, houdt u de knoppen (5) ingedrukt terwijl u aan de steel trekt. Dompel de steel van de staaf niet in hete vloeistoffen om te verkomen dat de staafmixer oververhit raakt. Recept voorbeeld: Mayonaise (met staafmixer) 200­250 ml olie, 1 ei (zowel de dooier als het eiwit) 1 eetlepel citroensap of azijn naar smaak zout en peper toevoegen Doe alle ingrediënten in de bovenstaande volgorde in de maatmaker. Druk op de aan knop en houd de mixer in haar positie totdat het geheel goed vermengd is. Vervolgens beweegt u de mixer, zonder hem uit te zetten, langzaam van boven naar beneden totdat ere en mooie gelijkmatige massa ontstaat. Om het veiligheidsslot te gebruiken, volg de volgende instructies: 1 Klik op de veiligheidsknop (2) met je duim en houd deze vast. Tijdens de handeling, mag je stoppen met het drukken op de veiligheidsknop. Wanneer de aan knop nu niet binnen 5 seconde wordt ingedrukt, kan het apparaat niet aan worden gezet. Bescherming oververhit raken Wanneer het apparaat oververhit raakt, zal het apparaat uit gaan en het lichtje rood zijn. Plaats het motor gedeelte in de oplader (bevestig aan kop) voor minstens 1 seconde. Volg punt 1-4 Wanneer het licht rood blijft wanneer je het apparaat aan probeert te klikken, plaats het motor gedeelte terug in de oplader en laat het afkoelen voor ongeveer 1 uur. Het snij-hulpstuk is bij uitstek geschikt voor het hakken van vlees, kaas, uien, kruiden, knoflook, wortelen, walnoten, hazelnoten, amandelen etc. Snijd geen extreem harde producten zoals ijsblokjes, nootmuskaat, koffiebonen en granen. Snijd vlees, kaas, uien, knoflook, wortelen alvast in kleine stukken (zie tabel op bladzijde 5). Voorzichtig: Verwijder voorzichtig het plastic beschermkapje van het mes (11b). Druk het naar beneden 27 Plaats de snijkom altijd op het antislip oppervlak (11d). [. . . ] Deze delen kunnen alleen schoon worden gemaakt met een vochtig doekje. Bij het snijden van gekleurd voedsel (bijvoorbeeld wortels) kunnen de plastic onderdelen verkleuren. Veeg deze onderdelen af met plantaardige olie voordat u ze in de vaatwasser doet. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN MR 730 CC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN MR 730 CC zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag