Gebruiksaanwijzing BRAUN MR 4050 CA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN MR 4050 CA. Wij hopen dat dit BRAUN MR 4050 CA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN MR 4050 CA te teleladen.


BRAUN MR 4050 CA : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2302 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BRAUN MR 4050 CA MIXER (2738 ko)
   BRAUN MR 4050 CA MIXER 3 (6518 ko)
   BRAUN MR 4050 CA MIXER 2 (2478 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN MR 4050 CA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Onze produkten zijn ontwikkeld om aan de hoogste kwaliteitseisen, functionaliteit en vormgeving te voldoen. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe Braun apparaat. belangrijk · Lees eerst zorgvuldig en volledig de gebruiksaanwijzing voordat u dit apparaat in gebruik neemt. [. . . ] Plaats de staafmixer zo diep mogelijk in een schaal en druk op schakelaar , of #. Draai de staafmixervoet na gebruik los en verwijder deze van het motorgedeelte. De staafmixer kan gebruikt worden in de maatbeker %, of in iedere andere kom/schaal etc. Indien u tijdens het koken de staafmixer direct in de pan wilt gebruiken, de pan eerst van het vuur halen om te voorkomen dat de staafmixer oververhit raakt. En het tandwielgedeelte van de garde & mogen alleen met een vochtig doekje worden gereinigd. Het tandwielgedeelte van de hakmolen (a) kan onder de kraan worden afgespoeld, maar niet worden ondergedompeld in water. Veeg deze onderdelen af met plantaardige olie voordat u ze in de vaatwasser doet. Plaats de garde Á in het tandwielgedeelte &, en plaats vervolgens het motorgedeelte !Plaats de garde zo diep mogelijk in een schaal en druk dan pas op schakelaar , (snelheid 1) om het apparaat aan te zetten. Draai na gebruik het tandwielgedeelte los en verwijder deze van het motorgedeelte. voor de beste resultaten · Gebruik niet de maatbeker %, maar een brede kom of schaal. (verkrijgbaar bij de servicecentra van Braun; dit geldt echter niet in alle landen) HC-4000: hakmolen met hoge snelheid, ideaal voor kruiden, uien, knoflook, pepers, noten etc. Voorbeelden van recepten Mayonnaise (gebruik de staafmixer) 200-250 ml olie, 1 ei (zowel de dooier als het eiwit), 1 theelepel citroensap of azijn, zout en peper naar smaak Doe alle ingrediënten in de maatbeker in bovenstaande volgorde. Laar #, en houd de staafmixer in dezelfde positie tot de olie goed vermengd is. [. . . ] Beschadigingen ten gevolge van onoordeelkundig gebruik, normale slijtage en gebreken die de werking of waarde van het apparaat niet noemenswaardig beinvloeden vallen niet onder de garantie. De garantie vervalt bij reparatie door niet door ons erkende service-afdelingen en/of gebruik van niet originele Braun onderdelen. Om gebruik te maken van onze service binnen de garantieperiode, dient u het complete apparaat met uw aankoopbewijs af te geven of op te sturen naar een geauthoriseerd Braun Customer Service Centre. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN MR 4050 CA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN MR 4050 CA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag