Gebruiksaanwijzing BRAUN MR 4050 BC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN MR 4050 BC. Wij hopen dat dit BRAUN MR 4050 BC handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN MR 4050 BC te teleladen.


BRAUN MR 4050 BC : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2520 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN MR 4050 BC

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] let op · Lees eerst aandachtig de gebruiksaanwijzing door voordat u dit apparaat gaat gebruiken. Haal altijd de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat in elkaar zet, uit elkaar haalt, schoonmaakt of opbergt. Het motorgedeelte en het tandwielgedeelte van de garde niet onder stromend water houden; beide onderdelen ook niet onderdompelen in water. [. . . ] De staafmixer is bij uitstek geschikt voor het bereiden van (dip)sauzen, soepen, mayonnaise en babyvoeding, maar ook voor het mixen van drankjes en milkshakes. Plaats de staafmixer zo diep mogelijk in een schaal en druk op schakelaar B of C . Draai de staafmixervoet na gebruik los en verwijder deze van het motorgedeelte. De staafmixer kan gebruikt worden in de maatbeker of in iedere andere kom/schaal etc. Indien u tijdens het koken de staafmixer direct in de pan wilt gebruiken, de pan eerst van het vuur halen om te voorkomen dat de staafmixer oververhit raakt. Shakes, drankjes, purees Voor purees, en wanneer zeer fijne resultaten gewenst zijn, kunt u tevens de staafmixer gebruiken. Licht deeg (pannenkoeken beslag) Schenk eerst de vloeibare ingrediënten in de hakmolen, voeg vervolgens de bloem toe en tenslotte de eieren. Plaats de garde zo diep mogelijk in een schaal en druk dan pas op schakelaar B (snelheid 1) om het apparaat aan te zetten. Draai na gebruik het tandwielgedeelte los en verwijder deze van het motorgedeelte. voor de beste resultaten · Gebruik niet de maatbeker F , maar een brede kom of schaal. Het motorgedeelte en het tandwielgedeelte van de garde mogen alleen met een vochtige doek worden gereinigd. Het tandwielgedeelte van de hakmolen (a) kan onder de kraan worden afgespoeld, maar niet worden ondergedompeld in water. Na het snijden van erg zout voedsel is het aan te raden de messen meteen af te spoelen. Zorg er ook voor dat u niet teveel afwas- of ontkalkingsmiddel in de vaatwasser doet. Veeg deze onderdelen af met plantaardige olie voordat u ze in de vaatwasser doet. Mayonnaise (gebruik de staafmixer) 200­250 ml olie, 1 ei (zowel de dooier als het eiwit), 1 theelepel citroensap of azijn, zout en peper naar smaak Doe alle ingrediënten in de maatbeker in bovenstaande volgorde. [. . . ] Deze garantie is van toepassing in elk land waar dit apparaat wordt geleverd door Braun of een officieel aangestelde vertegenwoordiger van Braun. Beschadigingen ten gevolge van onoordeelkundig gebruik, normale slijtage en gebreken die de werking of waarde van het apparaat niet noemenswaardig beinvloeden vallen niet onder de garantie. De garantie vervalt bij reparatie door niet door ons erkende service-afdelingen en/of gebruik van niet originele Braun onderdelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN MR 4050 BC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN MR 4050 BC zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag