Gebruiksaanwijzing BRAUN MR 320 BABY

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN MR 320 BABY. Wij hopen dat dit BRAUN MR 320 BABY handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN MR 320 BABY te teleladen.


BRAUN MR 320 BABY : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3946 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN MR 320 BABY

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Onze produkten zijn ontwikkeld om aan de hoogste kwaliteitseisen, functionaliteit en vormgeving te voldoen. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe Braun apparaat. belangrijk · Lees eerst zorgvuldig en volledig de gebruiksaanwijzing voordat u dit apparaat in gebruik neemt. [. . . ] Indien u tijdens het koken de staafmixer direct in de pan wilt gebruiken, de pan eerst van het vuur halen om te voorkomen dat de staafmixer oververhit raakt. Plaats de garde Á in het tandwielgedeelte Ê, en plaats vervolgens het motorgedeelte !Plaats de garde zo diep mogelijk in een schaal en druk dan pas op schakelaar , (snelheid 1) om het apparaat aan te zetten. Draai na gebruik het tandwielgedeelte los en verwijder deze van het motorgedeelte. voor de beste resultaten · Gebruik niet de maatbeker Â, maar een brede kom of schaal. De hakmolen is uiterst geschikt voor het hakken van vlees, kaas, uien, kruiden, knoflook, Spaanse pepers Gebruik voor het hakken van harde ingrediënten (bijv. : Gebruik de hakmolen niet voor zeer harde ingrediënten zoals ijsblokjes, nootmuskaat, koffiebonen en granen. ­ snijd vlees, kaas, uien, knoflook, wortels alsvast in kleine stukken (zie de bereidingstabel op pagina 5) ­ verwijder steeltjes van kruiden en haal noten uit hun schaal ­ verwijder botjes, pezen en kraakbeen van het vlees. Houdt tijdens het snijden het motorhuis met de ene hand vast en de hakmolen met de andere. (verkrijgbaar bij de servicecentra van Braun; dit geldt echter niet in alle landen) CA-300: Krachtige hakmolen, ideaal voor vlees, kaas, kruiden, noten, etc. Recept voorbeeld Mayonaise (gebruik de staafmixer) 200-250 ml olie, 1 ei (zowel de dooier als het eiwit), 1 theelepel citroensap of azijn, zout en peper naar smaak Doe alle ingrediënten in de maatbeker in bovenstaande volgorde. Druk op schakelaar #, en houd de staafmixer in dezelfde positie tot de olie goed vermengd is. Beweeg vervolgens, zonder het apparaat uit te zetten, de staafmixer langzaam van boven naar beneden tot een mooie gelijkmatige massa ontstaat. Vanille-honing-pruimen (bijvoorbeeld voor op de pannenkoek of als spread) (gebruik de hakmolen (, op snelheid 2). Plaats 40 gram honing en 40 gram pruimen in de hakmolen en hak deze 10 seconden lang. Frambozenijs Doe 100 gram bevroren frambozen in de hakmolen en hak deze gedurende 5 seconden op snelheid 2 fijn. [. . . ] Deze garantie is van toepassing in elk land waar dit apparaat wordt geleverd door Braun of een officieel aangestelde vertegenwoordiger van Braun. Beschadigingen ten gevolge van onoordeelkundig gebruik, normale slijtage en gebreken die de werking of waarde van het apparaat niet noemenswaardig beinvloeden vallen niet onder de garantie. De garantie vervalt bij reparatie door niet door ons erkende serviceafdelingen en/of gebruik van niet originele Braun onderdelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN MR 320 BABY

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN MR 320 BABY zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag