Gebruiksaanwijzing BRAUN MQ745

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN MQ745. Wij hopen dat dit BRAUN MQ745 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN MQ745 te teleladen.


BRAUN MQ745 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (8836 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN MQ745

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Foute en ongekwalificeerde reparaties kunnen aanzienlijke schade toebrengen aan de gebruiker. € Controleer of het voltage van uw elektriciteitsvoorziening correspondeert met het voltage aangegeven op het apparaat, voordat u de stekker van het apparaat in het stopcontact steekt. • Het apparaat is gemaakt om normale huishoudelijke hoeveelheden te verwerken. [. . . ] B) De handblender is bij uitstek geschikt voor het bereiden van dips, sauzen, soepen, mayonaise en babyvoeding alsmede voor het mixen van drankjes en milkshakes. € Trek na gebruik de stekker uit het stopcontact en druk op de ontgrendelingsknoppen (5) om het motordeel los te koppelen. 13 08:59 Indien u het apparaat tijdens het koken direct in een pan wilt gebruiken, dient u de pan van het vuur te halen om spetteren van hete vloeistof (risico op brandwonden) te voorkomen. Zonnebloemolie), 1 ei en 1 extra eidooier, 1–2 el azijn (zo’n 15 ml), zout en peper naar smaak Alle ingrediënten dienen op kamertemperatuur gebracht te worden. Zet de mixer op de hoogste snelheid en houd hem in deze positie tot de olie begint te emulgeren (te binden). Beweeg de mixer zonder hem uit te zetten langzaam naar boven en naar beneden door het mengsel tot er een gladde massa ontstaat. Mixtijd: vanaf 1 minuut (voor salade) tot 2 minuten voor meer stevigheid (bijv. Houd het altijd vast aan het bovenste plastic gedeelte en ga er voorzichtig mee om. Plaats het mes op de pin in het midden van de hakkom (9c, 10d), druk het naar beneden en draai eraan zodat het vastklikt. Houd tijdens het hakken het motorgedeelte vast met een hand en de hakkom met de andere. Trek na gebruik de stekker uit het stopcontact en druk op de ontgrendelingsknoppen (5) om het motordeel te ontkoppelen. Verwijder voorzichtig het mes alvorens de gehakte ingrediënten uit de hakkom te nemen. Om het mes te verwijderen, draait u er eventjes aan en trekt het eruit. voorbeeldrecept: Vanille-honing pruimen (lekker op pannenkoeken of als broodbeleg): • Doe 70 g romige honing en 50 g pruimen in de «hc» hakkom. € Laat hem 4 seconden op maximum snelheid draaien (Smartspeedknop helemaal indrukken). € Plaats de garde in een kom en zet daarna pas het apparaat in werking. € Trek na gebruik de stekker uit het stopcontact en druk de ontgrendelingsknoppen (5) in om het motordeel los te koppelen. € Beweeg de garde met de klok mee en houd hem in een lichte hoek gebogen. [. . . ] C) Reinig het motordeel (4) en het koppelingsstuk voor de garde (8a) uitsluitend met een vochtige doek. Voor extra grondige reiniging: haal de anti-slipring (9d, 10e) van de hakkommen. 13 08:59 Veeg deze onderdelen met plantaardige olie af alvorens ze te reinigen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN MQ745

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN MQ745 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag