Gebruiksaanwijzing BRAUN MQ500

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN MQ500. Wij hopen dat dit BRAUN MQ500 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN MQ500 te teleladen.


BRAUN MQ500 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3950 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN MQ500

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Vóór gebruik Lees de handleiding voordat u het apparaat in gebruik neemt in zijn geheel zorgvuldig door. € Controleer of het voltage van uw elektriciteitsvoorziening correspondeert met het voltage aangegeven op het apparaat, voordat u de stekker van het apparaat in het stopcontact steekt. [. . . ] Hakkers (zie C) De hakkers (8) en (9) zijn uitermate geschikt voor het hakken van vlees, harde kaassoorten, uien, kruiden, knoflook, wortels, noten, amandelen etc. De maximale gebruiksduur voor de «hc» hakker: 2 minuten achter elkaar. Hak geen extreem harde ingrediënten zoals ijsblokjes, muskaatnoot, koffiebonen of granen. Voor het hakken … • Snijd vlees, kaas, uien, knoflook en wortelen in stukken. € Zorg er altijd voor dat de anti-slipring (8d, 9d) aan de hakkom bevestigd is. Houd het altijd vast aan het bovenste plastic gedeelte en ga er voorzichtig mee om. Plaats het mesje op de pin in het midden van de hakkom, druk het naar beneden en draai het zodat het vastzit. Houd tijdens het hakken het motordeel met een hand vast en de kom met de andere hand. Trek na gebruik de stekker uit het stopcontact en druk op de ontgrendelingsknoppen (4) om het motordeel te ontkoppelen. € Steek de garde (6b) in het inzetstuk (6a), en klik daarna het motordeel (3) erop vast. [. . . ] reinig het «ca» hakdeksel (9a) uitsluitend met stromend water. U kunt de anti-slipringen van de kommen verwijderen voor extra grondige reiniging. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN MQ500

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN MQ500 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag