Gebruiksaanwijzing BRAUN MPZ6-MPZ9

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN MPZ6-MPZ9. Wij hopen dat dit BRAUN MPZ6-MPZ9 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN MPZ6-MPZ9 te teleladen.


BRAUN MPZ6-MPZ9 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4496 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN MPZ6-MPZ9

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Mai 2012 2:54 14 Nederlands Onze produkten worden gemaakt om aan de hoogste kwaliteitseisen, functionaliteit en design te kunnen voldoen. Voorzichtig Lees eerst zorgvuldig de gebruiksaanwijzing, voordat u dit apparaat gaat gebruiken. [. . . ] Instelbare hoeveelheid vruchtvlees De hoeveelheid vruchtvlees in uw sap kan traploos worden ingesteld door het sapreservoir (3) binnen de pulpschaal (2) te draaien (a): 5 = grote hoeveelheid vruchtvlees, 1 = lage hoeveelheid vruchtvlees. snoer opbergruimte Onder het motorhuis (1) zit een practische snoer opbergruimte (7). Sap persen Nadat het apparaat in elkaar is gezet (en de gewenste hoeveelheid vruchtvlees is ingesteld), drukt u een halve citrusvrucht op de perskegel (5) (b). Wanneer het fruit van de perskegel wordt gehaald, stopt de motor automatisch. Door het stoppen van de motor door middel van het optillen en neerdrukken van het fruit, verandert de draairichting van de perskegel. voor het inschenken van het sap dient u het sapreservoir te verwijderen van het motorhuis. Beschrijving 1 2 3 4 5 6 7 Motorhuis Pulpschaal Sapreservoir Pulpzeef Perskegel Deksel (alleen bij model MPZ 9) Snoer opbergruimte Reinigen Trek vóór het schoonmaken altijd de stekker uit het stopcontact. Alleen bij model MPZ 9: Bij het reinigen in de vaatwasser kan een hoeveelheid vruchtvlees zich in het handvat ophopen. Dit kunt u weghalen door met een dun, stomp voorwerp via de kleine opening aan de onderkant van het handvat, het handvat te verwijderen. Maximale capaciteit MPZ 6: 350 ml MPZ 9: 1000 ml In elkaar zetten en uit elkaar halen Druk de perskegel (5) op de pulpzeef (4) tot de perskegel vastklikt. Om het sapreservoir op het motorhuis (1) te plaatsen, doet u het volgende: Plaats de pijl aan de linkerkant van de pulpschaal (2) tegenover één van de pijlen op het motorhuis (a). Draai vervolgens het sapreservoir met de klok mee tot deze vastklikt op het motorhuis. Herhaal deze handelingen in omgekeerde volgorde wanneer u het apparaat weer uit elkaar wilt halen. 10 Gooi dit apparaat aan het eind van zijn nuttige levensduur niet bij het huisafval. [. . . ] Om gebruik te maken van onze service binnen de garantieperiode, dient u het complete apparaat met uw aankoopbewijs af te geven of op te sturen naar een geauthoriseerd Braun Customer Service Centre: www. Bel 0 800 44 55 388 voor een Braun Customer Service Centre bij u in de buurt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN MPZ6-MPZ9

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN MPZ6-MPZ9 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag