Gebruiksaanwijzing BRAUN MP 80

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN MP 80. Wij hopen dat dit BRAUN MP 80 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN MP 80 te teleladen.


BRAUN MP 80 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1928 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BRAUN MP 80 MANUAL 2 (2852 ko)
   BRAUN MP 80 (2041 ko)
   BRAUN MP 80 MANUAL 4 (2897 ko)
   BRAUN MP 80 MANUAL 3 (2852 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN MP 80

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik altijd de naduwstop voor het aanduwen van het voedsel door de vulschacht. Altijd eerst de motor uitschakelen en de stekker uit het stopkontakt nemen voordat u de machine in elkaar zet of uit elkaar neemt. [. . . ] Ten (spinazie) en kruiden geldt dat u de bladeren stevig bij elkaar opgerold in de vulschacht moet voeren. Draai de schakelaar 2 op «I» en duw het voedsel aan met de naduwstop j (A). De sapopbrengst is afhankelijk van de soort groente of fruit die verwerkt wordt. Bij het verwerken van bessen zal de sapopbrengst kleiner zijn doordat bessen veel pectine bevatten (pectine is een natuurlijke gelatine). (Speciale persen voor bessen of stoompersen zijn beter geschikt voor bessen. ) Fruit- en groentesappen bevatten waardevolle vitaminen en mineralen. Wanneer het sap in kontakt komt met zuurstof of licht loopt de kwaliteit en hoeveelheid vitaminen en mineralen snel terug. Daarom is het aan te bevelen het vruchtenof groentesap vers te drinken, dus vlak nadat het is geperst. Voor het verwijderen van het deksel 7 dient u op de vergrendelingsknoppen 3 aan beide kanten van het apparaat te duwen (C). Schoonmaken Trek voor het schoonmaken altijd eerst de stekker uit het stopkontakt!Reinig het motordeel 1 met een vochtige doek ­ dompel het echter nooit onder water. Alle andere kunststof onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig of kunnen afgewassen worden in warm water waaraan afwasmiddel is toegevoegd. De kunststof onderdelen kunnen licht verkleuren na bereiding van etenswaren die veel kleurstoffen bevatten (bijv. Wortelen): gebruik in dit geval plantaardige olie om de onderdelen schoon te maken alvorens ze in de vaatwasmachine te plaatsen. [. . . ] Beschadigingen ten gevolge van onoordeelkundig gebruik, normale slijtage en gebreken die de werking of waarde van het apparaat niet noemenswaardig beinvloeden vallen niet onder de garantie. De garantie vervalt bij reparatie door niet door ons erkende service-afdelingen en/of gebruik van niet originele Braun onderdelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN MP 80

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN MP 80 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag