Gebruiksaanwijzing BRAUN KF 400

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN KF 400. Wij hopen dat dit BRAUN KF 400 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN KF 400 te teleladen.


BRAUN KF 400 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1848 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN KF 400

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Bedruckung der Glaskanne spiegelt die Menge gebrühten Kaffees wider. Este producto cumple con las normas de Compatibilidad Electromagnética (CEM) establecidas por la Directiva Europea 89/336/ EEC y las Regulaciones para Bajo Voltaje (73/23 EEC). [. . . ] Zorg ervoor dat de filterhouder goed is geplaatst en dat de deksel goed gesloten is. Gebruik de waterniveau indicator (B) als referentie voor de hoeveelheid benodigd water. Reinig de koffiezetter nooit onder stromend water en dompel hem nooit onder water. Wanneer uw koffiezetter langer dan normaal doet over het zetten van koffie, dient het apparaat te worden ontkalkt. Herhaal de procedure zo vaak als nodig is om de zettijd per kopje weer tot een normaal niveau te krijgen. Na het ontkalken dient u de koffiezetter tenminste twee keer met de maximale hoeveelheid water te laten doorlopen. Dit produkt voldoet aan de EMC-normen volgens de EEG richtlijn 89/336 en aan de EEG laagspannings richtlijn 73/23. Gooi dit apparaat aan het eind van zijn nuttige levensduur niet bij het huisafval. Lever deze in bij een Braun Service Centre of bij de door uw gemeente aangewezen inleveradressen. A B C D E F G Snoer opbergruimte Waterniveau indicator Waterreservoir Filterhouder met druppelstop Kan met deksel Aan/uit schakelaar Warmhoudplaat Voordat u de koffezetter voor de eerste keer gebruikt of nadat het apparaat lange tijd niet is gebruikt, dient u eerst het apparaat met de maximale hoeveelheid koud water te laten doorstromen, zonder het koffiefilter met koffie te vullen. 4, doe gemalen koffie in het filter, plaats de kan op de warmhoudplaat en zet het apparaat aan. De druppelstop voorkomt druppelen wanneer de kan wordt weggenomen om koffie in te schenken voordat de koffie helemaal is doorgelopen. [. . . ] Om gebruik te maken van onze service binnen de garantieperiode, dient u het complete apparaat met uw aankoopbewijs af te geven of op te sturen naar een geauthoriseerd Braun Customer Service Centre. Bel 0800-gillette voor een Braun Customer Service Centre bij u in de buurt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN KF 400

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN KF 400 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag