Gebruiksaanwijzing BRAUN IS5043WH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN IS5043WH. Wij hopen dat dit BRAUN IS5043WH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN IS5043WH te teleladen.


BRAUN IS5043WH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (9158 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN IS5043WH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ‹Dompel het strijkijzer en het stoomapparaat nooit onder in water of andere vloeistoffen. ‹‹Het toestel moet gebruikt en geplaatst worden op een stabiel oppervlak. ‹‹Tijdens pauzes tussen het strijken zet u het strijkijzer rechtop op zijn Belangrijk hielsteun of op de houder. ‹‹Het toestel mag niet zonder toezicht gelaten worden wanneer het is aangesloten op het lichtnet. [. . . ] € Tegelijk zal het lampje op het display (1) beginnen te knipperen tot de stoom klaar is. Opmerking: zoals het knippert op het display, zal de stoomfunctie uitgeschakeld zijn. € Zodra de condities bereikt zijn, zal het lampje permanent branden. € Het strijkijzer zal beginnen op te warmen: Tijdens dit proces zal het temperatuurcontrolelampje (12) op het strijkijzer knipperen. € Dankzij de nieuwste iCare-technologie heeft het systeem één temperatuurinstelling die perfect geschikt is voor alle kleren. € Zodra de ingestelde temperatuur is bereikt, zal het temperatuurcontrolelampje permanent branden. • Voor stoomstrijken drukt u op de stoomknop (11) onder het handvat van het strijkijzer. € Voor droog strijken laat u gewoon de stoomknop (11) of precisiestootknop (13) los. Let erop dat na 10 minuten droog strijken het toestel naar stand-bymodus zal gaan. € De unieke ronde vorm van de 3D-zoolplaat van eloxal zorgt voor de beste resultaten bij het glijden over lastige delen (bijv. € Verticale stoom: Het strijkijzer kan ook gebruikt worden voor het stomen van hangende kleren (B). (C) Precisiestoot • Druk de precisiestootknop (13) volledig omlaag om hem te activeren. € Indien u de knop niet volledig indrukt, kan ook wat stoom uit de achterste stoomgaten in de zoolplaat komen. (D) Stand-by Het systeem (stoomstrijkijzer en stoomapparaat) zal naar de stand-bymodus gaan voor een beperkt stroomverbruik. Wanneer het systeem naar de stand-bymodus gaat, zal het lampje knipperen. Deze modus wordt geactiveerd: • na 10 minuten zonder te drukken op de stoomknop (11). € na 10 minuten indien het lampje actief is, de watertank niet wordt bijgevuld en er geen stoom wordt uitgestoten. Voordat u opnieuw begint te strijken, wacht u tot het temperatuurcontrolelampje (12) continu blijft branden. Na het strijken • Druk op de Aan/Uit-knop om het toestel uit te zetten (2). € Trek de stekker uit het stopcontact en laat het toestel afkoelen voor opslag. 14 16:37 (E) Vergrendelsysteem Het vergrendelsysteem kan gebruikt worden voor een veilige en eenvoudige opslag van het stoomapparaat en het strijkijzer. € Druk het strijkijzer omlaag tot u een klik hoort, het strijkijzer wordt dan automatisch vergrendeld. [. . . ] Dit is normaal en zal stoppen wanneer u het strijkijzer enkele malen hebt gebruikt. Trek de stekker onmiddellijk uit en neem contact op met een erkende klantenservice van Braun. om het probleem te vermijden , spoelt u de stoomgenerator regelmatig. Trek de stekker van het systeem uit en steek hem opnieuw in, druk daarna op de Aan/Uit-knop. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN IS5043WH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN IS5043WH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag