Gebruiksaanwijzing BRAUN HT600

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN HT600. Wij hopen dat dit BRAUN HT600 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN HT600 te teleladen.


BRAUN HT600 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1813 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN HT600

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Over het algemeen raden wij aan dit apparaat buiten bereik van kinderen te houden. Controleer voor u het apparaat aansluit op het lichtnet, of het voltage op het lichtnet overeenkomt met het voltage die aan de onderkant van het apparaat staat. Zorg ervoor dat het snoer nooit in aanraking komt met de binnenkant van het apparaat. [. . . ] Op deze manier worden eventuele geuren veroorzaakt tijdens de produktie verwijderd. In gebruik nemen U kunt voor het roosteren ieder brood nemen dat in de roosterschacht past. €¢ Zorg ervoor dat de kruimellade (H) op zijn plaats zit. • Met de variabele bruiningsschakelaar (E) kunt u de bruiningsgraad van uw voorkeur instellen van «1» (licht) tot «7» (donker). €¢ Wanneer de gewenste bruiningsgraad is bereikt, wordt het brood automatisch omhoog getild. €¢ U kunt het brood verder omhoog tillen door de lift (D) omhoog te schuiven. €¢ Indien u het roosteren voortijdig wilt stoppen, druk u op de handmatige schakelaar (B). Het brood wordt dan omhoog getild en het broodrooster schakelt automatisch uit. €¢ Indien het broodrooster voortijdig uitschakelt, kunt u het apparaat simpelweg nogmaals aanzetten. Indien het brood vastzit Indien het brood vastzit in de roosterschacht (G), trekt u de stekker uit het stopcontact en laat u het apparaat afkoelen. Bevroren brood Indien u bevroren brood wilt roosteren, dient u het bevroren brood te plaatsen, de gewenste bruiningsgraad selecteren (bruiningscontrole E), de lift naar beneden te drukken (D) en vervolgens de schakelaar voor ontdooien in te drukken (A). Beschrijving A B C D 16 Schakelaar voor ontdooien Handmatige uit-schakelaar Schakelaar voor opwarmen Brood lift Opwarmen Indien u toast die reeds is afgekoeld weer wilt opwarmen, druk de lift (D) naar beneden, druk vervolgens op de schakelaar voor opwarmen (C). Mai 2012 3:44 15 Opzet broodjes-houder Om broodjes op te warmen die niet in de roosterschacht (G) passen, kunt u de opzet broodjeshouder gebruiken. Gebruik de houder niet voor cake, pizza, bakblikken of hele broden, daar zulke grote hoeveelheden voor teveel warmte in het broodrooster zorgen. [. . . ] Bel 0 800 44 55 388 voor een Braun Customer Service Centre bij u in de buurt. Schoonmaken Zorg ervoor dat de stekker uit het stopcontact is genomen en dat het apparaat is afgekoeld voor u het gaat schoonmaken. Spoel het apparaat nooit af onder stromend water, dompel het apparaat ook nooit onder in water. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN HT600

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN HT600 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag