Gebruiksaanwijzing BRAUN HM3105WH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN HM3105WH. Wij hopen dat dit BRAUN HM3105WH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN HM3105WH te teleladen.


BRAUN HM3105WH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4945 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN HM3105WH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Ontkoppel of schakel het toestel altijd uit wanneer u het alleen laat en voor het gemonteerd, gedemonteerd, gereinigd of weggeborgen wordt. Reiniging en gebruikersonderhoud mogen zonder toezicht niet door kinderen uitgevoerd worden. € Dit toestel mag niet worden gebruikt door personen met verminderde fysieke, zintuiglijke of mentale vermogens of een gebrek aan ervaring en kennis tenzij onder speciaal toezicht of wanneer ze werden geïnstrueerd in het veilige gebruik van het toestel en tenzij ze de ermee verbonden risico’s kennen. [. . . ] € Slagroom krijgt meer volume wanneer de room goed is gekoeld voordat het wordt geklopt. € Aardappelpuree zal romiger worden als alle ingrediënten zo heet mogelijk worden gebruikt (bijv. € Om spatten te vermijden, begint u altijd bij lage snelheid en dan verhoogt u de snelheid geleidelijk tijdens de werking. • Druk en hou de aan/uit-schakelaar ingedrukt , zo lang als u het apparaat gebruikt. € Wanneer direct in de pan wordt gemixt tijdens het koken, haalt u de pan eerst van het vuur om uw staafmixer te beschermen tegen oververhitting. € Hou de schakelaar ingedrukt zolang u de staafmixer in gebruik heeft. Schakel het apparaat uit door de schakelaar los te laten wanneer u klaar bent. € Om het staafmixer-hulpstuk te verwijderen, draait u het 90° tegen de klok in en tilt u het er van af. Belangrijk: De maat-/mengbeker (10) kan alleen worden gebruikt voor het staafmixer-hulpstuk bij het bewerken van kleinere hoeveelheden. Gebruik van de hakmolen (C) De hakmolen is uiterst geschikt voor het hakken van vlees, kaas, uien, kruiden, knoflook, wortelen, walnoten, hazelnoten, amandelen, etc. € Voordat u de hakmolen gebruikt: snij vlees, kaas, uien, knoflook, wortelen grof (zie tabel op pagina 5), verwijder steeltjes van kruiden, haal de doppen van noten af en verwijder botjes, pezen en kraakbeen uit vlees. € Zorg er altijd voor dat de anti-slipring (11d) aan de hakkom bevestigd is. € Plaats het mes op de pen in het midden van de hakmolen en druk deze naar beneden totdat het vastklikt. € Plaats het deksel (11a) op de hakmolen en zorg ervoor dat deze goed op zijn plaats zit. € Zet de drukknop (6a) zoals afgebeeld en steek de pen van het deksel van het 25 Gebruik van het staafmixerhulpstuk (B) Het staafmixer-hulpstuk mengt en mixt snel en gemakkelijk. Gebruik het om sauzen, soepen, mayonaise, dieet- en babyvoedsel mee te maken. € Zet de drukknop (6a) zoals afgebeeld en steek het hulpstuk van de staafmixer in. Steek het hulpstuk van de staafmixer (9) in de opening zodat de markering op het hulpstuk op één lijn ligt met de markering op het motordeel. [. . . ] Schoonmaken van het apparaat (D) Trek altijd voor het schoonmaken de stekker uit het stopcontact. € Het motordeel (4) mag enkel gereinigd worden met een vochtige doek. Dompel het niet onder in water en houd het ook niet onder stromend water. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN HM3105WH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN HM3105WH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag