Gebruiksaanwijzing BRAUN HM3000WH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN HM3000WH. Wij hopen dat dit BRAUN HM3000WH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN HM3000WH te teleladen.


BRAUN HM3000WH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2541 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN HM3000WH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 14 08:11 Nederlands Onze produkten worden gemaakt om te kunnen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, functionaliteit en design. Lees eerst zorgvuldig en volledig de gebruiksaanwijzing voordat u dit apparaat gaat gebruiken. [. . . ] 16 Maximale gebruikstijd Met de deeghaken 5 minuten Met de gardes 15 minuten Maak alle onderdelen schoon voor u het toestel voor de eerste maal gebruikt - zie alinea «Schoonmaken». Gebruik van de handmixer (A) De deeghaken zijn uiterst geschikt voor het kneden van zowel brooddeeg, pastadeeg, taartdeeg als voor het mengen van zwaar gehakt. Gebruik de gardes voor het mixen van cakebeslag, biscuitdeeg en aardappelpuree. € Afhankelijk van de toepassing, selecteert u de snelheid (1 … turbo) door te draaien aan de snelheidskeuzeschakelaar (3). Begin, om spatten te voorkomen, altijd op een lage snelheid en voer dit vervolgens op. € Druk op de aan/uit-schakelaar (2) om het apparaat aan en uit te schakelen. € Haal na gebruik de stekker uit het stopcontact en werp de deeghaken of 5722210034_HM3000_S04-54. Voor de beste resultaten: – Voor een optimaal resultaat bij het maken van cakebeslag etc, dienen alle ingrediënten dezelfde temperatuur te hebben. Moeten enige tijd van te voren uit de koelkast worden gehaald voordat ze worden gebruikt. € Slagroom krijgt meer volume wanneer de room goed is gekoeld voordat het wordt geklopt. € Aardappelpuree zal romiger worden als alle ingrediënten zo heet mogelijk worden gebruikt (bijv. Gooi dit apparaat aan het eind van zijn nuttige levensduur niet bij het huisafval. [. . . ] Voorbeeld van een recept: Pruimen met vanille en honing (als vulling voor pannenkoeken of smeersel): • Vul de hakkom* met 300 g gedroogde pruimen en 300 g romige honing. * (verkrijgbaar bij de servicecentra van Braun; dit geldt echter niet in alle landen) 17 5722210034_HM3000_S04-54. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN HM3000WH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN HM3000WH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag