Gebruiksaanwijzing BRAUN HC5050

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN HC5050. Wij hopen dat dit BRAUN HC5050 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN HC5050 te teleladen.


BRAUN HC5050 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1445 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN HC5050

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Vervang deze niet en voer er geen reparaties aan uit om het risico op een elektrische shock te vermijden. • Gebruik dit apparaat nooit als het scheersysteem of de speciale snoerset beschadigd zijn. € Dit apparaat is niet bedoeld om gebruikt te worden door kinderen of personen met verminderde lichamelijke, zintuigelijke of mentale capaciteiten, tenzij ze voor hun eigen veiligheid onder supervisie staan van een verantwoordelijk persoon. [. . . ] Wanneer de batterij volledig is opgeladen, schakelt de oplaadindicator uit. Algemene informative over haarknippen • Het haar moet schoon, goed gekamd, klitvrij en droog zijn. € Wanneer u niet gewend bent om haar te knippen, begin dan met een hogere instelling en daarna een lagere instelling om te voorkomen dat er teveel haar afgeknipt wordt. Als er teveel haar in de uitschuifbare opzetkam zit, verwijder het dan. € Kam het haar tijdens het knippen regelmatig in de stijl die u wenst om de vooruitgang te controleren. Haarknippen Haarknippen met de knipkam • Plaats de haarknipopzetkam (1a/1b) op het apparaat, terwijl het apparaat uitgeschakeld is. € Schakel het apparaat aan door de aan- /uitknop (4) in te drukken om met knippen te beginnen. € Beweeg het tondeusesysteem alleen in een parallelle positive over de huid (A, haar knippen). Beweeg het apparaat langzaam en voorzichtig tegen de haargroeirichting in. € Het tondeusesysteem mag alleen in verticale positie worden gehouden bij het trimmen van contouren (B, trimmen). € Zorg ervoor dat u het apparaat niet kantelt terwijl het in contact is met de huid (C). Waarschuwing: trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact alvorens het met water te reinigen. Open het system door met de duim tegen de voorzijde van de trimmer te duwen. € Reinig met het borsteltje de tondeusemesjes en de ruimte erachter (binnen in de behuizing). [. . . ] Deze garantie is van toepassing in elk land waar dit apparaat wordt geleverd door Braun of een officieel aangestelde vertegenwoordiger van Braun. Beschadigingen ten gevolge van onoordeelkundig gebruik, normale slijtage en gebreken die de werking of waarde van het apparaat niet noemenswaardig beinvloeden vallen niet onder de garantie. De garantie vervalt bij reparatie door niet door ons erkende service-afdelingen en/of gebruik van niet originele Braun onderdelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN HC5050

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN HC5050 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag