Gebruiksaanwijzing BRAUN HC5030

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN HC5030. Wij hopen dat dit BRAUN HC5030 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN HC5030 te teleladen.


BRAUN HC5030 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2093 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN HC5030

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Waarschuwing • Het apparaat is geschikt voor reiniging onder stromend water. Haal de stekker uit het stopcontact alvorens het apparaat schoon te maken met water. € Het apparaat is uitgerust met een speciale snoerset (6) met een geïntegreerde extra lage voltage veiligheidsstekker. [. . . ] € Eenmaal het apparaat volledig is opgeladen, gebruikt u het op de normale wijze tot het weer leeg is. € Volledig opgeladen werkt het apparaat tenminste 40 minuten draadloos. 15 08:20 • Wanneer de oplaadbare batterijen leeg zijn, kunt u het apparaat ook gebruiken door het met behulp van de speciale snoerset aan te sluiten op een stopcontact. oplaadindicator HC 5090 • De aan/uitknop (4) met geïntegreerde oplaadindicator , toont de batterijstatus. Als de batterij volledig is opgeladen, blijft het groen licht branden wanneer het apparaat op een stopcontact is aangesloten. HC5050/5030/5010 • Het lampje (4) geeft aan dat het scheerapparaat wordt opgeladen. Algemene informatie ivm haar knippen • Het haar moet schoon, goed gekamd, knoopvrij en droog zijn. € Wanneer u niet gewend bent om haar te knippen, begin dan met een hogere instelling en selecteer daarna een lagere instelling om te vermijden dat er te veel haar afgeknipt wordt. Als er te veel haar in de uitschuifbare opzetkam zit, verwijder het dan. € Kam het haar tijdens het knippen regelmatig in de stijl die u wenst om de vooruitgang te controleren. Haar knippen Haar knippen met de kam • Plaats de opzetkam (1a/1b) op het apparaat, terwijl het apparaat uitgeschakeld is. 15 08:20 Kam voor lange haren (1a) = 14 / 17 / 20 / 23 / 26 / 29 / 32 / 35 Kam voor korte haren (1b) = 3 / 6 / 9 / 12 / 15 / 18 / 21 / 24 • Schakel het apparaat aan door de aan-/uitknop (4) in te drukken en knip het haar af op de gewenste lengte. € Schakel het apparaat aan door de aan- /uitknop (4) in te drukken om met knippen te beginnen. € Beweeg het tondeusesysteem alleen in een parallelle beweging over de huid (A, haar knippen). Beweeg het apparaat langzaam en voorzichtig tegen de haargroeirichting in. € Het tondeusesysteem mag alleen in verticale positie worden gehouden bij het trimmen van contouren (B, trimmen). € Zorg ervoor dat u het apparaat niet kantelt terwijl het in contact is met de huid (C). Open het systeem door met de duim tegen de voorzijde van de trimmer te duwen. [. . . ] Deze garantie is van toepassing in elk land waar dit apparaat wordt geleverd door Braun of een officieel aangestelde vertegenwoordiger van Braun. Beschadigingen ten gevolge van onoordeelkundig gebruik, normale slijtage en gebreken die de werking of waarde van het apparaat niet noemenswaardig beïnvloeden, vallen niet onder de garantie. De garantie vervalt bij reparatie door niet door ons erkende service-afdelingen en/of gebruik van niet originele Braun onderdelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN HC5030

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN HC5030 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag