Gebruiksaanwijzing BRAUN GRILLE CRUZER 5 CLEAN SHAVE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN GRILLE CRUZER 5 CLEAN SHAVE. Wij hopen dat dit BRAUN GRILLE CRUZER 5 CLEAN SHAVE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN GRILLE CRUZER 5 CLEAN SHAVE te teleladen.


BRAUN GRILLE CRUZER 5 CLEAN SHAVE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1511 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN GRILLE CRUZER 5 CLEAN SHAVE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 12 10:54 Nederlands Onze producten zijn ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, functionaliteit en ontwerp. We hopen dat u ten volle zult genieten van uw nieuwe product van Braun. Waarschuwing • Het apparaat is uitgerust met een speciale snoerset (6) met een geïntegreerde extra lage voltage veiligheidsstekker. [. . . ] € Volledig opgeladen werkt het apparaat tenminste 40 minuten snoerloos. € Wanneer de oplaadbare batterijen leeg zijn, kunt u het apparaat ook gebruiken door het met behulp van de speciale snoerset aan te sluiten op een stopcontact. Wanneer de batterij volledig is opgeladen, schakelt de oplaadindicator uit. Algemene informative over haarknippen • Het haar moet schoon, goed gekamd, klitvrij en droog zijn. € Wanneer u niet gewend bent om haar te knippen, begin dan met een hogere instelling en daarna een lagere instelling om te voorkomen dat er teveel haar afgeknipt wordt. Als er teveel haar in de uitschuifbare opzetkam zit, verwijder het dan. € Kam het haar tijdens het knippen regelmatig in de stijl die u wenst om de vooruitgang te controleren. Haarknippen Haarknippen met de knipkam • Plaats de haarknipopzetkam (1) op het apparaat, terwijl het apparaat uitgeschakeld is. € Schakel het apparaat aan door de aan- /uitknop (4) in te drukken om met knippen te beginnen. € Beweeg het tondeusesysteem alleen in een parallelle positive over de huid (A, haar knippen). Beweeg het apparaat langzaam en voorzichtig tegen de haargroeirichting in. € Het tondeusesysteem mag alleen in verticale positie worden gehouden bij het trimmen van contouren (B, trimmen). € Zorg ervoor dat u het apparaat niet kantelt terwijl het in contact is met de huid (C). Open het system door met de duim tegen de voorzijde van de trimmer te duwen. € Reinig met het borsteltje de tondeusemesjes en de ruimte erachter (binnen in de behuizing). Reinigen met water • Schakel het apparaat uit en spoel de kop en de trimmer onder warm stromend water af. [. . . ] De garantie vervalt bij reparatie door niet door ons erkende service-afdelingen en/of gebruik van niet originele Braun onderdelen. Om gebruik te maken van onze service binnen de garantieperiode, dient u het complete apparaat met uw aankoopbewijs af te geven of op te sturen naar een geauthoriseerd Braun Customer Service Centre: www. Bel 0 800 44 55 388 voor een Braun Customer Service Centre bij u in de buurt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN GRILLE CRUZER 5 CLEAN SHAVE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN GRILLE CRUZER 5 CLEAN SHAVE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag