Gebruiksaanwijzing BRAUN GCS 70

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN GCS 70. Wij hopen dat dit BRAUN GCS 70 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN GCS 70 te teleladen.


BRAUN GCS 70 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2546 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN GCS 70

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Onze produkten zijn ontwikkeld om aan de hoogste kwaliteitseisen, funcionaliteit en vormgeving te voldoen. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe Braun snoerloze styler. belangrijk · Niet aan temperaturen boven 50 °C blootstellen (bijv. [. . . ] De borstel en de beschermkap kunnen worden gereinigd in een sopje van warm water en afwasmiddel. Plaats de hittebestendige beschermkap na gebruik of reinigen altijd op het apparaat. De beschermkap zorgt ervoor dat het apparaat niet onbedoeld aan kan gaan. Bij reizen per vliegtuig dient u het volgende in acht te nemen: per reiziger of cabinepersoneelslid mag slechts één apparaat in de handbagage worden vervoerd. A Ontstekings / klaar-voor-gebruik indicator B Schakelaar energietoevoer «0» = uit, «1» = aan C Aan-schakelaar D Handvat (kort en lang) E Beschermkap F Borstel Dit aparaat heeft 2 verschillende handvaten: het korte handvat werkt met het kleine energiepatroon (a). De energietoevoer moet uit staan (zet (B) op positie «0»). Verwijder het handvat door deze in de richting van de pijl te draaien en dan los te trekken. Plaats het handvat op het apparaat en draai deze in de richting van de pijl om vast te zetten. Deze zijn verkrijgbaar bij de winkel waar dit apparaat wordt verkocht en bij het Braun Service centrum. De energiepatronen kunnen ten alle tijden worden verwisseld, zelfs wanneer deze halfvol zijn. Garantie Op dit produkt verlenen wij een garantie van 2 jaar geldend vanaf datum van aankoop. Binnen de garantieperiode zullen eventuele fabricagefouten en/of materiaalfouten gratis door ons worden verholpen, hetzij door reparatie, vervanging van onderdelen of omruilen van het apparaat. Deze garantie is van toepassing in elk land waar dit apparaat wordt geleverd door Braun of een officieel aangestelde vertegenwoordiger van Braun. Beschadigingen ten gevolge van onoordeelkundig gebruik, normale slijtage en gebreken die de werking of waarde van het apparaat niet noemenswaardig beinvloeden vallen niet onder de garantie. [. . . ] Borstel 4a Om de borstel te plaatsen, schuift u deze over de tang en drukt u hem stevig in het handvat tot de borstel vastklikt. Håndtagsforlænger 4b For at gøre det nemmere at bruge apparatet med det korte endestykke, kan du skubbe den beskyttende hætte (E) over det korte endestykke, således at håndtaget bliver længere. Håndtakforlenger 4b For å få en mer bekvem bruk når apparatet brukes med den korte endehylsen, kan du skyve beskyttelsesdekslet (E) over den korte endehylsen slik at håndtaket blir lengre. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN GCS 70

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN GCS 70 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag