Gebruiksaanwijzing BRAUN FG 1100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN FG 1100. Wij hopen dat dit BRAUN FG 1100 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN FG 1100 te teleladen.


BRAUN FG 1100 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3934 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BRAUN FG 1100 MANUAL 2 (2232 ko)
   BRAUN FG 1100 MANUAL 2 (2232 ko)
   BRAUN FG 1100 ANNEXE 460 (1188 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN FG 1100

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Le rogamos que las deposite en los puntos especiales de recogida o que las devuelva a su distribuidor o centro de servicios autorizado. Hartelijk dank voor uw aanschaf van de Braun SilkFinish Precision Hair Remover voor het nauwkeurig en veilig verwijderen van ongewenste haartjes op lichaam, gezicht en bikinilijn. [. . . ] Om een ander scheerhoofd te plaatsen, plaatst u deze in de opening en draait u het scheerhoofd 90° met de klok mee tot het vastklikt. Voor het beste resultaat, dient u een alkaline batterij (type LR03, AM4, AAA, bijv. Regelmatig gebruik van het bikinilijn scheerhoofd (3) zal de werkingstijd verkorten. Verwijder het batterij afsluitklepje (5) door deze naar beneden te trekken (a). Plaats de batterij met de (+) en (­) pool in de aangegeven richting. Het bikinilijn scheerhoofd (3) is perfect geschikt voor gebruik bij de bikinilijn om nauwkeurige lijnen te scheren. Voor het scheren van de bikinilijn op een bepaalde lengte, gebruikt u één van de bikinilijn tondeuses (3a, 3b). Om een tondeuse te bevestigen, schuift u de puntige kant over het scheerhoofd en drukt u de ronde kant op het bikinilijn scheerhoofd tot deze vastklikt. Gooi dit apparaat aan het eind van zijn nuttige levensduur niet bij het huisafval. Lever deze in bij een Braun Service Centre of bij de door uw gemeente aangewezen inleveradressen. Maak het apparaat na ieder gebruik schoon: · Van tijd tot tijd kunt u de losse scheerhoofden afspoelen onder warm stromend water. U kunt hierbij een natuurlijke zeep gebruiken die geen schurende deeltjes bevat. Zorg ervoor dat het scheerhoofd volledig droog is voordat u deze weer op het apparaat plaatst. Voordat u het apparaat opbergt, dient u de beschermkap op het apparaat te doen (1). [. . . ] Om gebruik te maken van onze service binnen de garantieperiode, dient u het complete apparaat met uw aankoopbewijs af te geven of op te sturen naar een geauthoriseerd Braun Customer Service Centre. Bel 0 800 44 55 388 voor een Braun Customer Service Centre bij u in de buurt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN FG 1100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN FG 1100 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag