Gebruiksaanwijzing BRAUN CRUZER6

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN CRUZER6. Wij hopen dat dit BRAUN CRUZER6 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN CRUZER6 te teleladen.


BRAUN CRUZER6 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1746 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN CRUZER6

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik uitsluitend de speciale snoerset die bij uw apparaat geleverd wordt. Bij gebruik onder de douche raden wij aan een scheerschuim- of gel te gebruiken. Gebruik het apparaat niet wanneer het scheerblad of het snoer beschadigd is. [. . . ] Het groene oplaadlampje knippert wanneer het scheerapparaat wordt opgeladen of wordt ingeschakeld. Wanneer de batterij volledig is opgeladen, gaat het groene oplaadlampje permanent schijnen, op voorwaarde dat het scheerapparaat is aangesloten op een stopcontact. Lage capaciteit indicatielampje (5) Het rode lampje knippert wanneer de batterij leeg begint te raken. Scheren Druk op de aan/uit schakelaar (3) om het scheerapparaat aan te zetten (afbeelding). De flexibele scheerkoppen passen zich automatisch aan aan de contouren van uw gezicht (afbeelding). Trimmer voor lang haar (2) Om uw bakkebaarden, snor of baard te scheren, schuift u de uitschuifbare tondeuse naar boven. 13 10:02 Tips voor perfect droog scheren Voor de beste resultaten, adviseert Braun de volgende 3 eenvoudige stappen: 1. Houd het scheerapparaat altijd in een rechte hoek van 90° op uw huid. Voor pre-scheren na enkele dagen niet te hebben geschoren, snijd met de lange haren trimmer (2) de lange haren voor. schoonmaken Handmatig reinigen Regelmatig reinigen zorgt voor betere scheerprestatie. Het afspoelen van het scheerhoofd onder stromend water na iedere scheerbeurt is een snelle en eenvoudige manier om uw scheerapparaat schoon te houden: • Zet het scheerapparaat aan (snoerloos) en spoel het scheerhoofd af onder heet stromend water. Spoel al het schuim af en laat het scheerapparaat nog een paar seconden aan staan. € Schakel vervolgens het scheerapparaat uit, verwijder het scheerblad en de messenblok cassette (1) en laat deze drogen. € Indien u het scheerapparaat regelmatig schoonmaakt met water, dient u eenmaal per week een druppel naaimachine olie op het scheerblad (2) en messenblok cassette (1) en op de tondeuse (2) te druppelen (afbeelding). U kunt het scheerapparaat tevens schoonmaken met een borsteltje: • Zet het apparaat uit. Verwijder het scheerblad en de messenblok cassette en klop deze uit op een vlakke ondergrond. • Gebruik het borsteltje om de binnenkant van het scheerhoofd schoon te maken. Gebruik het borsteltje nooit op het scheerblad en de messenblok cassette aangezien dit het scheerblad kan beschadigen (afbeelding). [. . . ] beschadiging ten gevolge van onoordeelkundig gebruik , normale slijtage (bijv. Aan scheerblad of messenblok) en gebreken die de werking of waarde van het apparaat niet noemenswaardig beïnvloeden vallen niet onder de garantie. De garantie vervalt bij reparatie door niet door ons erkende service-afdelingen en/of gebruik van niet originele Braun onderdelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN CRUZER6

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN CRUZER6 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag