Gebruiksaanwijzing BRAUN CLEAN SHAVE W&D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN CLEAN SHAVE W&D. Wij hopen dat dit BRAUN CLEAN SHAVE W&D handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN CLEAN SHAVE W&D te teleladen.


BRAUN CLEAN SHAVE W&D : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (648 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN CLEAN SHAVE W&D

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Om lekken van de reinigingsvloeistof te voorkomen, het apparaat op een vlak, stabiel oppervlak plaatsen of de wandhouder gebruiken (niet bij alle modellen inbegrepen). Het apparaat niet kantelen, plotseling bewegen of verplaatsen wanneer een cartridge is geinstalleerd. € Plaats het apparaat niet in een kast met spiegel, niet boven een radiator en niet op glanzende of gelakte oppervlakken. [. . . ] Na deze 5 beurten, zal de reinigingsprestatie afnemen en moet het patroon worden vervangen. • Indien het «cartridge» lampje continu oplicht , is de reinigingsfunctie geblokkeerd en moet een nieuw patroon worden geinstalleerd. • Een reinigingspatroon is voldoende voor circa 30 reinigingsbeurten. Bij dagelijks gebruik moet het patroon ongeveer elke 4 weken worden vervangen. • Het hygiënische reinigingsmiddel in het patroon bevat alcohol. De alcohol zal na het openen van het patroon langzaam in de lucht verdampen. Elke cartridge dient, ook wanneer deze niet dagelijks wordt gebruikt, ongeveer elke 8 weken vervangen te worden. € Laat het apparaat niet aangesloten op het stopcontact wanneer het scheerapparaat niet aangesloten is. € Reinig het apparaat zelf van tijd tot tijd met een vochtige doek, in het bijzonder de opening waar het scheerapparaat op wordt geplaatst. Dit produkt voldoet aan de EMCnormen volgens de EEG richtlijn 89/336 en aan de EEG laagspannings richtlijn 73/23. Gooi dit apparaat aan het eind van zijn nuttige levensduur niet bij het huisafval. Lever deze in bij een Braun Service Centre of bij de door uw gemeente aangewezen inleveradressen. Zet na het scheren het scheerapparaat uit en plaats deze ondersteboven in de Clean&Charge (zonder het scheerblad weg te halen). € Selecteer een functie met de functie-keuzeschakelaar (4): «clean» reinigen (ongeveer 15 minuten) «clean» + «charge» reinigen en opladen (ongeveer 75 minuten) «charge» opladen (ongeveer 60 minuten) De bijgehorende lampjes zullen oplichten. (Bij scheerapparaten met snoer kan alleen de reinigingsfunctie «clean» worden geselecteerd. ) • Duw de contactbeugel naar beneden om het scheerapparaat aan te sluiten en om het door u geselecteerde programma te laten beginnen. [. . . ] Bel 0 800 44 55 388 voor een Braun Customer Service Centre bij u in de buurt. Nederlands Garantie Op dit produkt verlenen wij een garantie van 2 jaar geldend vanaf datum van aankoop. Binnen de garantieperiode zullen eventuele fabricagefouten en/of materiaalfouten gratis door ons worden verholpen, hetzij door reparatie, vervanging van onderdelen of omruilen van het apparaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN CLEAN SHAVE W&D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN CLEAN SHAVE W&D zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag