Gebruiksaanwijzing BRAUN BT7050

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN BT7050. Wij hopen dat dit BRAUN BT7050 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN BT7050 te teleladen.


BRAUN BT7050 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2500 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN BT7050

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 12 08:45 Nederlands Onze producten zijn ontworpen volgens de hoogste normen van kwaliteit, functionaliteit en ontwerp. Waarschuwing • Het apparaat is voorzien van een speciale snoerset met een geïntegreerde extra lage Voltage voeding voor veiligheid. • Gebruik het apparaat nooit met beschadigde trimmers of speciale snoerset. [. . . ] Als de batterij volledig is opgeladen, blijft het groen licht branden als het apparaat op een stopcontact is aangesloten. Opzetkammen (1a en 1b) • De kammen kunnen worden verwijderd door op de ontgrendelingsknoppen (1c) met uw duim en wijsvinger te drukken. € Wij raden aan om met de hoogste instelling te beginnen en dan de instelling te reduceren totdat u de gewenste baardlengte heeft. Houd de baard kam met de afgeschuinde kant tegen uw baard en begeleid de trimmer tegen de richting van de haargroei (a). € Maak de baardkam af en toe schoon met de borstel om haar verstopping te voorkomen. Het is ideaal voor het vormen van bakkebaarden, snorren en gedeeltelijke korte baarden. Terwijl u de huid rekt, begeleid de grote trimmer tegen de richting van de haargroei (b). • De precisie trimmer (3) definieert de lijnen en randen nauwkeurig , het is ideaal voor een nauwkeurige contour. Voor het gebruik van de precisie trimmer, druk op de ontgrendelingsknop (4) en schuif deze omhoog (c). Knippen van haar Uw haar moet schoon, goed gekamd, knoopvrij en droog zijn. Als u niet gewend bent om haar te knippen, begin met een hogere instelling en reduceer geleidelijk de afstand tussen de baardkam en de huid om te voorkomen dat u meer haar dan gewenst trimt. Schoonmaak Het apparaat is geschikt voor reiniging onder stromend water. Waarschuwing: haal de stekker uit het stopcontact alvorens het apparaat schoon te maken met water. Open de brede trimmer door met de duim tegen de trimmer op de voorkant te drukken. 12 08:45 Reinigen met water • Schakel het apparaat uit en spoel het hoofd en trimmers onder warm stromend water. Het houden van uw apparaat in topvorm Om de prestatie van het messenblok optimaal te houden, dient u deze na ieder gebruik te smeren met een druppel naaimachine olie (i). [. . . ] De garantie vervalt bij reparatie door niet door ons erkende service-afdelingen en/of gebruik van niet originele Braun onderdelen. 12 08:45 Om gebruik te maken van onze service binnen de garantieperiode, dient u het complete apparaat met uw aankoopbewijs af te geven of op te sturen naar een geauthoriseerd Braun Customer Service Centre: www. Bel 0 800 44 55 388 voor een Braun Customer Service Centre bij u in de buurt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN BT7050

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN BT7050 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag