Gebruiksaanwijzing BRAUN BT5090

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN BT5090. Wij hopen dat dit BRAUN BT5090 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN BT5090 te teleladen.


BRAUN BT5090 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2482 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN BT5090

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Haal de stekker uit het stopcontact alvorens het apparaat schoon te maken met water. Het apparaat is voorzien van een speciale snoerset met een geïntegreerde extra lage Voltage voeding voor veiligheid. Gebruik alleen de speciale snoerenset die geleverd is met uw apparaat. [. . . ] Indicatielampje (5) BT 5090/5070 • Het controlelampje geeft de status weer van de batterijen. 15 15:45 • Het lampje knippert groen wanneer het apparaat wordt opgeladen. Als de batterij volledig is opgeladen, blijft het groen licht branden wanneer het apparaat op een stopcontact is aangesloten. • Het lampje knippert groen wanneer u het apparaat draadloos gebruikt. BT 5050/5030/5010 • Het lampje (5) geeft aan dat het scheerapparaat wordt opgeladen. Opzetkammen (1a en 1b) • De kammen kunnen worden verwijderd door op de ontgrendelingsknoppen (1c) met uw duim en wijsvinger te drukken. Baard trimmen • Plaats de precisiekam (1a) op het apparaat wanneer het apparaat uit staat (a). € Zorg ervoor dat u de vergrendelingsknop (6a) in de hoogste positie plaatst, draai dan aan de selectieknop voor de gewenste haarlengte. De baardkam zal automatisch naar boven of naar beneden glijden (mogelijke instellingen van 1-10mm, in stapjes van 0, 5mm). € Wij raden u aan om met de hoogste instelling te beginnen en dan de instelling te reduceren totdat u de gewenste baardlengte heeft. Houd de baardkam met de afgeschuinde kant tegen uw baard en beweeg de trimmer tegen de haargroeirichting (a) in. € Maak de baardkam af en toe schoon met het borsteltje om haar verstopping te voorkomen. contour Trimmen / Styling • De brede trimmer (2) knipt gelijkmatig en trimt grote gebieden. Het is ideaal voor het vormen van bakkebaarden, snorren en gedeeltelijke korte baarden. Terwijl u de huid strak trekt, beweeg de grote trimmer tegen de haargroeirichting in (b). • De precisie trimmer (3) definieert de lijnen en randen nauwkeurig , het is ideaal om je baard de exacte vormen en contouren te geven. Voor het gebruik van de precisie trimmer, druk op de ontgrendelingsknop (4) en schuif deze omhoog (c). 15 15:45 Knippen van haar Uw haar moet schoon, goed gekamd, knoopvrij en droog zijn. [. . . ] Deze garantie is van toepassing in elk land waar dit apparaat wordt geleverd door Braun of een officieel aangestelde vertegenwoordiger van Braun. Beschadiging ten gevolge van onoordeelkundig gebruik, normale slijtage en gebreken die de werking of waarde van het apparaat niet noemenswaardig beïnvloeden, vallen niet onder de garantie. De garantie vervalt bij reparatie door niet door ons erkende service-afdelingen en/of gebruik van niet originele Braun onderdelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN BT5090

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN BT5090 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag