Gebruiksaanwijzing BRAUN BC 1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN BC 1. Wij hopen dat dit BRAUN BC 1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN BC 1 te teleladen.


BRAUN BC 1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3814 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN BC 1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] A Energietoevoer / aan-schakelaar «0» = uit «1» = energietoevoer «start» = ontsteking B Ontstekings-indicator C Waterreservoir voor stoom functie D Tang E Ontgrendelingsknop F Handvat G Beschermkap Dit aparaat heeft 2 verschillende handvaten: het korte handvat werkt met het kleine energiepatroon (a), het grote handvat werkt met het grote energiepatroon (b). De energietoevoer moet uit staan (zet (A) op positie «0»). Plaats het Braun energiepatroon in het handvat zoals aangegeven (pijlen wijzen naar buiten). [. . . ] De energiepatronen bevatten vloeibaar butaangas dat ontvlambaar is en onder druk staat. Zorg dat de hete onderdelen van het apparaat tijdens het gebruik niet in contact komen met de huid. Als het apparaat (nog) warm is, leg het dan nooit op een ondergrond die niet hittebestendig is. Houd de tang op veilige afstand van de hoofdhuid wanneer u deze in het haar draait. A) Om de energietoevoer aan te zetten, schakelaar (A) naar positie «1» schuiven. Om het apparaat in te schakelen, schakelaar (A) verder naar boven schuiven naar de «start» positie totdat u duidelijk een klik hoort. C) De ontstekings indicator (B) gaat branden om aan te geven dat de energietoevoer aan staat en het apparaat aan het opwarmen is. In het onwaarschijnlijke geval dat het apparaat niet warm wordt, dient u ervoor te zorgen dat schakelaar (A) op positie «1» staat en drukt u deze nogmaals door naar «start». Om stoom te gebruiken voor een lok haar, dient u het rubberen balletje aan de bovenkant van het waterreservoir ca. De stoom zal naar buiten komen via de openingen in de tang, waardoor de preciese vochtigheid ontstaat die nodig is voor een langdurigere en gezonder uitziende stijl. Schakel het apparaat uit door schakelaar A terug naar positie «0» te schuiven. Anders kunnen druppeltjes water in het apparaat terecht komen en het opwarmingsproces beïn- Als het water opgedroogd is, zal het apparaat weer normaal werken. De tang en het handvat kunnen worden gereinigd met een zachte, vochtige doek indien nodig. Plaats de hittebestendige beschermkap (G) na gebruik of reinigen altijd op het apparaat. [. . . ] De garantie vervalt bij reparatie door niet door ons erkende service-afdelingen en/of gebruik van niet originele Braun onderdelen. Om gebruik te maken van onze service binnen de garantieperiode, dient u het complete apparaat met uw aankoopbewijs af te geven of op te sturen naar een geauthoriseerd Braun Customer Service Centre. Bel 0 800 44 55 388 voor een Braun Customer Service Centre bij u in de buurt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN BC 1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN BC 1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag