Gebruiksaanwijzing BRAUN ASS 1000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN ASS 1000. Wij hopen dat dit BRAUN ASS 1000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN ASS 1000 te teleladen.


BRAUN ASS 1000 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4741 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN ASS 1000

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe Braun apparaat. De Braun steam & style met geïntegreerde stoom functie is zowel geschikt voor voordrogen van nat haar en het stylen van handdoek droog of vochtig haar als het stylen van droog haar. belangrijk · Sluit het apparaat alleen aan op wisselstroom en controleer voor gebruik of het voltage op het lichtnet overeenkomt met het voltage dat op het apparaat staat. [. . . ] = «Cool shot» instelling voor het langdurig in model houden van het haar. Wordt geactiveerd bij alle standen («1», «2», «3») 123 wanneer de schakelring naar beneden wordt geschoven en vastgehouden. Voordat u het apparaat in gebruik neemt Haal elke keer de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat met water vult. 3 Vul de waterreservoir met kraanwater tot bovenaan de zwarte rubberen ring en sluit het waterreservoir goed (illustr. 4 Plaats het waterreservoir terug op het apparaat totdat deze vastklikt (illustr. stylen · Grote borstel voor grote krullen · A Waterreservoir b Ontgrendelingsknop voor opzetstukken c Schakelring (werkt zowel bij warme als bij koude lucht, afhankelijk van de stand): Om stoom toe te voegen aan een lok haar dient u op het topje van het waterreservoir te drukken (u hoort een klik). Stoom komt vrij uit de openingen in de tang, waardoor het haar extra warmte krijgt en de precieze hoeveelheid vocht voor een langere fixatie. Activeer de stoomfunctie door gedurende ongeveer 5 seconden op het topje van het waterreservoir te drukken met het apparaat op de « » -stand. 8 Voor langdurige en elastische resultaten kunt u de cold shot gebruiken. Hiervoor trekt u de schakelring naar beneden en houdt u deze gedurende 5 seconden vast. Het apparaat gebruiken op vochtig haar 9 Droog het haar op stand «3» met het volume opzetstuk (alleen bij de steam & style pro). Zet het apparaat hierna op stand «1» of «2» met het volume opzetstuk, of met één van de borstels. 10 Om de opzetstukken te verwisselen , drukt u op de ontgrendelingsknoppen (b). (Zoals in stap 8: Voor langdurige en elastische resultaten kunt u de cold shot gebruiken. [. . . ] De garantie vervalt bij reparatie door niet door ons erkende service-afdelingen en/of gebruik van niet originele Braun onderdelen. Om gebruik te maken van onze service binnen de garantieperiode, dient u het complete apparaat met uw aankoopbewijs af te geven of op te sturen naar een geauthoriseerd Braun Customer Service Centre. Bel 0 800 44 55 388 voor een Braun Customer Service Centre bij u in de buurt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN ASS 1000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN ASS 1000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag