Gebruiksaanwijzing BRAUN 8975

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN 8975. Wij hopen dat dit BRAUN 8975 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN 8975 te teleladen.


BRAUN 8975 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6853 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BRAUN 8975 (2300 ko)
   BRAUN 8975 MANUAL 2 (4306 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN 8975

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe Braun scheerapparaat. Het systeem vertelt u wanneer u uw scheerblad en messenblok dient te vervangen. Uw scheerapparaat is voorzien van een speciaal snoer met geïntegreerd Veiligheids Laag Voltage aanpassingssysteem. [. . . ] Model 8970: Het groene oplaad indicatielampje (7) geeft aan dat het scheerapparaat wordt opgeladen. Wanneer het apparaat volledig is opgeladen, zal het lampje gaan knipperen of uitgaan. Indien het lampje weer gaat branden, geeft dit aan dat het scheerapparaat weer wordt opgeladen om de volledige capaciteit te behouden. Model 8975: Wanneer het scheerapparaat volledig is opgeladen, zullen alle 5 de oplaad indicatielampjes (7) gaan branden (20% per lampje). Het scheerapparaat moet hiervoor zijn aangesloten op het lichtnet of aangeschakeld staan. Wij raden u aan zich voor het wassen van het gezicht te scheren, omdat het gezicht na het wassen licht gezwollen is. Om de prestatie van uw scheerapparaat optimaal te houden, raden wij aan uw scheerblad en messenblok te vervangen wanneer het indicatielampje (9) gaat branden (ongeveer na 1 1/2 jaar), of wanneer de onderdelen versleten zijn. Voor het eenvoudig schoonmaken na iedere scheerbeurt, schakelt u het scheerapparaat uit. Druk op de ontgrendelingsknoppen om het scheerblad op te lichten (het scheerblad niet verwijderen). Zet het scheerapparaat gedurende ongeveer 5-10 seconden aan, zodat de afgeschoren stoppels uit het scheerhoofd kunnen vallen. Verwijder hierna het scheerblad en klop deze uit op een vlakke ondergrond. Gebruik het borsteltje om het messenblok en de binnenkant van het scheerhoofd schoon te maken. Gebruik het borsteltje nooit om het scheerblad en messenblok schoon te maken, aangezien dit de onderdelen kan beschadigen. Reinig het messenblok ongeveer iedere 4 weken met Braun reinigingsspray. Breng een druppel naaimachine olie aan op de tondeuse en op het scheerblad. Vervangingslampje voor scheeronderdelen/Reset Om de prestatie van uw scheerapparaat optimaal te houden, dient u het scheerblad en messenblok te vervangen wanneer het vervangingslampje (9) gaat branden (ongeveer na 1 1/2 jaar), of wanneer de onderdelen versleten zijn. vervang beide onderdelen tegelijkertijd voor een glad scheerresultaat en minder huidirritatie. (Scheerblad en messenblok: 8000 series) Het vervangingslampje zal u gedurende de volgende 7 scheerbeurten helpen herinneren de onderdelen te Nadat u de onderdelen (scheerblad en messenblok) heeft vervangen, gebruikt u een balpen om de reset knop (10) ten minste 3 seconden lang in te drukken om de teller te resetten. [. . . ] beschadiging ten gevolge van onoordeelkundig gebruik , normale slijtage (bijv. Aan scheerblad of messenblok) en gebreken die de werking of waarde van het apparaat niet noemenswaardig beïnvloeden vallen niet onder de garantie. De garantie vervalt bij reparatie door niet door ons erkende serviceafdelingen en/of gebruik van niet originele Braun onderdelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN 8975

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN 8975 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag