Gebruiksaanwijzing BRAUN 2040

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BRAUN 2040. Wij hopen dat dit BRAUN 2040 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BRAUN 2040 te teleladen.


BRAUN 2040 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4065 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BRAUN 2040

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Berg het strijkijzer op op een droge plaats en zet het apparaat altijd op het rustvlak. E Onderhoud en schoonmaken Om beschadigingen aan de strijkzool te voorkomen, dient u het strijken over metalen knopen of ritsen te vermijden. Om stijfsel restjes te verwijderen, gebruikt u een oplossing van azijn/water in de verhouding 1 : 2. [. . . ] • Dompel het strijkijzer nooit onder in water of andere vloeistoffen. € Gebruik het strijkijzer – en laat het ook rusten – op een stabiel oppervlak. € Zet het strijkijzer tijdens strijkpauzes altijd rechtopstaand op het rustvlak. € Laat het strijkijzer nooit zonder toezicht wanneer deze is aangesloten op het lichtnet. € Houd het strijkijzer buiten bereik van kinderen, in het bijzonder wanneer u de Stoomstoot knop functie gebruikt. € Gebruik het strijkijzer niet meer wanneer het is gevallen, wanneer er zichtbare tekenen van schade zijn of wanneer het apparaat lekt. € Wanneer er een beschadiging aan het apparaat (en snoer) optreedt, gebruik het apparaat dan niet meer en breng deze naar een Braun Service Centrum voor reparatie. G Ontkalken/antikalk systeem Om de stoomkamer te ontdoen van kalkresten dient u deze te ontkalken zoals aangegeven in fig. Let op: er zal heet water en stoom uit de strijkzool komen wanneer de stoom doseerknop met de klok mee voorbij wordt gedraaid. Wacht totdat de strijkzool is afgekoeld, maak deze daarna schoon zoals hierboven beschreven. Vul het waterreservoir opnieuw met water, laat het strijkijzer warm worden en druk 4 maal op de Power shot knop om het strijkijzer door te spoelen voordat u gaat strijken (G 12-14). Gebruik geen ontkalkmiddelen die u in de winkels kunt kopen, zij kunnen het strijkijzer beschadigen. Oplossen van problemen Probleema Er komen druppels uit de stoomgaatjes Oplossing Draai de stoom doseerknop tegen de klok in om de hoeveelheid stoom te verlagen of zet de stoom uit. Indien bij u het water extreem hard is, raden wij aan een mengsel van 50% leidingwater en 50% gedistilleerd water te gebruiken. Dit produkt voldoet aan de EMC-normen volgens de EEG richtlijn 89/336 en aan de EEG laagspannings richtlijn 73/23. Gooi dit apparaat aan het eind van zijn nuttige levensduur niet bij het huisafval. Lever deze in bij een Braun Service Centre of bij de door uw gemeente aangewezen inleveradressen. Garantie Op dit produkt verlenen wij een garantie van 2 jaar geldend vanaf datum van aankoop. [. . . ] Voorbewerken (alleen bij model SI 2040) De stoom komt tevens horizontaal uit de voorkant van de strijkzool. Dit zorgt voor het voorbewerken van de stof, waardoor het strijken makkelijker gaat. 2 Stoomstoot Druk voor gebruik de Stoomstoot knop (5) 3 tot 4 keer in om deze te activeren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BRAUN 2040

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BRAUN 2040 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag