Gebruiksaanwijzing BOSCH WFH2020FG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH WFH2020FG. Wij hopen dat dit BOSCH WFH2020FG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH WFH2020FG te teleladen.


BOSCH WFH2020FG : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (36 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH WFH2020FG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Overzicht van wasprogramma's Soort weefsel Let op de symbolen op de wasmerkjes. [. . . ] bij benadering) *** 50 55 Erg gevoelig wasgoed van wol of met wol gemengde weefsels geschikt voor handwas of machinaal wassen zoals kasjmier, angora, mohair 2, 0 kg 6k f l g Programmakiezer Spoelen/Rinçage Centrifugieren / Essorage B Afpompen/Vidange Waarschuwingen/Gebruik Wol Wl Laine 15, 30 ºC zonder programmaverfijningen «K», extra spoelen, minder spoelen, verlaagd centrifugetoerental, voorkomt kreuken Extra programma's Extra spoelbeurt, met centrifugeren. Spoelen van met de hand gewassen textiel of voor het stijven van textiel. Afpompen van het spoelwater na afloop van het wasprogramma met «L». ca. ) *** 15 10 2 * In alle programma's zonder voorwas het wasmiddel in de lade II (links) doen. [. . . ] De aanwijzingen en veiligheidswaarschuwingen die u hierin vindt, dienen strikt te worden opgevolgd. 9000007489 8402 nl [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH WFH2020FG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH WFH2020FG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag